Facebook Pixel «Ρουκέτες» στην ΑΕΚ από Εργοτέλη: «Τώρα ξεχάστε Ιατρούδη και Μπρους - Θυμίζει Μπουχαλάκη ο...»
| 2018-11-27 05:58:00

«Μπαλωθιές» στην ΑΕΚ: «Τώρα ξεχάστε τους! - Παίκτες top επιπέδου - Θυμίζει Μπουχαλάκη ο...»

του Γιώργου Κτενά
«Μπαλωθιές» στην ΑΕΚ: «Τώρα ξεχάστε τους! - Παίκτες top επιπέδου - Θυμίζει Μπουχαλάκη ο...»

Ο Σταύρος Λαμπράκης στο Sportdog για τους... κλεισμένους της Ένωσης.

Δύο παίκτες του Εργοτέλη, οι Γιάννης Ιατρούδης και Άλμπερτ Μπρους, πρωταγωνιστούν στα μεταγραφικά της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες και το sportdog.gr μίλησε με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για τους δύο ποδοσφαιριστές, τον Σταύρο Λαμπράκη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, αν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Ένωσης αλλά και τι σκοπεύει να κάνει ο κρητικός σύλλογος στο ενδεχόμενο παραχώρησής τους.

«Ο Γιάννης είναι 19 ετών, παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, είναι από 5  ετών μαζί μας. Είναι αριστεροπόδαρος, γρήγορος παίκτης, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Φέτος αξιοποιείται ως σέντερ φορ ή στις θέσεις 7 και 11. Όταν ήταν μικρότερος θύμιζε τον Μπουχαλάκη, γιατί ήταν ψηλός, γρήγορος, αριστεροπόδαρος και έπαιζε λίγο πιο πίσω. Από όταν βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, όμως, παίζει πιο επιθετικά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σ. Λαμπράκη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο, οι μετρήσεις του είναι όλες στο τοπ επίπεδο. Είναι 19 ετών και χτίζει κάθε μέρα την καριέρα του, συνεχώς βελτιώνεται. Μπορεί να σταθεί στο τοπ επίπεδο της ΑΕΚ αλλά για εμένα μπορεί να παίξει ακόμα και στην Ευρώπη. Αγωνιστικά, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η δεύτερη σεζόν του ως επαγγελματίας, πέρσι είχε τις περισσότερες συμμετοχές ως αλλαγή ενώ φέτος παίζει βασικός. Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται, αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία του Εργοτέλη για κάθε παίκτη μας».

Στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ υπάρχει το όνομα ενός ακόμα παίκτη του Εργοτέλη, του Άλμπερτ Μπρους. Πώς είναι αγωνιστικά ο Γκανέζος;

«Ο Μπρους παίζει αμυντικός μέσος, ενώ μπορεί και ως 8άρι με αμυντικό προσανατολισμό. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιδί, με υψηλή αυτοπεποίθηση, παίκτης τρομερά χρήσιμος για κάθε προπονητή. Νομίζω ότι όποιος παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, κατάλαβε αν μπορεί να σταθεί στο τοπ επίπεδο».

«Τώρα δε συζητάμε για κανέναν»​

Υπάρχουν επαφές με την Ένωση για την παραχώρησή τους;

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι πως και στον Εργοτέλη, όπως και σε κάθε άλλη ομάδα φυσικά, οι παίκτες έχουν τιμή και η ομάδα διαπραγματεύεται με όποιον το ζητήσει για την παραχώρησή τους. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν συζητάμε για την παραχώρηση κανενός παίκτη. Έχουμε υψηλούς στόχους και δεν σκοπεύουμε να παραχωρήσουμε τώρα κάποιον ποδοσφαιριστή».

Να κλείσουμε με αυτούς τους στόχος του Εργοτέλη για φέτος;

«Η ομάδα έχει χτιστεί από πέρσι, έβαλε τις βάσεις από πέρσι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία. Φέτος συνεχίζουμε στο ίδιο πρότζεκτ, με καλό ποδόσφαιρο, νεανικότητα στην 11άδα, υψηλό κίνητρο από όλους. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα, αλλά θα το κάνουμε βήμα-βήμα, χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με δουλειά, βελτίωση και πρόοδο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags