Facebook Pixel ΑΕΚ – Θωμάς Μαύρος Ο Δομάζος τίμησε τον μεγαλύτερο γκολτζή της Ελλάδας
| 2018-12-15 13:58:00

Τίμησε τον Μαύρο ο Δομάζος μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τίμησε τον Μαύρο ο Δομάζος μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερές μνήμες για τους δύο γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΕΚ – Θωμάς Μαύρος Αφιερωμένη στον μεγάλο Θωμά Μαύρο ήταν η  βραδιά της Παρασκευής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί, λίγα μέτρα μακριά από την Αγιά Σοφιά, στο ΑΕΚτζήδικο στέκι της Βυζαντινής Γωνιάς, μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, φίλοι και συμπαίκτες έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Θ(ε)ωμά. Η παρουσία του οποίου δέσποζε σε ένα κιτρινόμαυρο μαγαζί, στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα. Την υπέροχη εκδήλωση, όπου αναβίωσαν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος για τον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ, συντόνισε και οργάνωσε ο Γιάννης Μπίλιος, που έριξε την ατάκα της βραδιάς: «Έναν Μαύρο είχαμε να μας στέλνει στο σχολείο ευτυχισμένους»!

Είχαν προηγηθεί τα λόγια του Θωμά, που έστειλε το δικό του μήνυμα Ενότητας, αναφέροντας: «Να χειροκροτήσουμε την ομάδα της ΑΕΚ. Ήταν… πρωτάρα στο Champions League, έμαθε πολλά», ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διοργάνωσαν αυτήν τη βραδιά. Είναι ξεχωριστό μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ο Θωμάς έπαιξε τίμια. Δεν… βούτηξε, δεν συμπεριφέρθηκε ανέντιμα. Είναι το κυρίαρχο στην προσωπικότητα του και στην ιδεολογία της ΑΕΚ».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε από πλευράς ΠΑΕ ο Ευάγγελος Ασλανίδης, από την Ερασιτεχνική ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, αλλά και οι παλαίμαχοι Μίμης Δομάζος, Χρήστος Αρδιζογλου, Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Τάσος Κωνσταντίνου, Ηλιας Ατματσιδης. Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags