Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: «Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων - Θα είναι από διακοπή - Θυμάστε με ΑΕΚ;»
| 2018-12-17 15:30:00

«Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων η Ντιναμό - Από διακοπή κόντρα στον Ολυμπιακό - Θυμάστε με ΑΕΚ;»

του Γιώργου Κτενά
«Μεταγραφή 5 εκατομμυρίων η Ντιναμό - Από διακοπή κόντρα στον Ολυμπιακό - Θυμάστε με ΑΕΚ;»

Άριστος γνώστης του ουκρανικού ποδοσφαίρου στο Sportdog. 

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση για τον Ολυμπιακό ο Λευτέρης Ντανοβασίλης, σε δηλώσεις του στο sportdog, παρόλα αυτά χτύπησε δυνατά το καμπανάκι ενόψει Φλεβάρη.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ουκρανικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε όλα τα ατού της Ντιναμό Κιέβου και σε όλα εκείνα που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Γιατί αν υποτιμήσει την αντίπαλό του, μπορεί να την πατήσει όπως συνέβη πέρσι με την ΑΕΚ. 

Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε: 

«Ήταν καλή η κλήρωση για τον Ολυμπιακό, αλλά να έχουμε όλοι κατά νου ότι από το πουθενά η Ντιναμό μπορεί να προκριθεί. Σε γενικές γραμμές είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι. Παρόλα αυτά πέρασε πρώτη από τον όμιλό της, έχοντας μάλιστα πολλές απουσίες στα παιχνίδια της», σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog.

Πώς παίζει η Ντιναμό και τι είναι αυτό που χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Η Ντιναμό παίζει με σύστημα 4-3-3, με δύο εξτρέμ. Περίπου όπως και ο Ολυμπιακός. Οι εξτρέμ της είναι πολύ καλοί: Ο ένας είναι ο Βέρμπιτς, που τον απέκτησαν την περσινή αγωνιστική περίοδο από την Κοπεγχάγη έναντι 5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια που έδωσε πέρσι το ίδιο διάστημα η ΑΕΚ εναντίον της Ντιναμό. Ο δεύτερος είναι ο Τσιχανκόφ, που με τις εμφανίσεις που κάνει θα πάρει πολύ μεγάλη μεταγραφή. Γενικά από φορ έχει ξεμείνει η Ντιναμό. Ο καλύτερός της είναι ο Μπισέντιν, που ήταν τραυματίας μέχρι τώρα».

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί;

«Την επίθεση της Ντιναμό. Στο Κίεβο διατηρεί πολύ καλό αήττητο σερί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο καιρός θα είναι παγωμένος εκείνη την περίοδο, είναι ζόρικα τα πράγματα τον Φλεβάρη στην Ουκρανία. Είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα στην αρχή της σεζόν, αλλά σταδιακά έχουν λυθεί. Δεν περιμένω το γήπεδο να γεμίσει με τον Ολυμπιακό, αλλά το σημαντικό για τους Ερυθρόλευκους είναι ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι το πρώτο μετά τη χειμερινή διακοπή για τους Ουκρανούς».

Πιστεύεις ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό;

«Δεν ξέρουμε τις μεταγραφές που θα κάνει. Την Ντιναμό, πάντως, τακτικά την υποτιμούν πολλοί και πάντα κάνει τη ζημιά. Αρκεί να θυμηθούμε τι είχε συμβεί πέρσι με την ΑΕΚ. Βρίσκεται πολύ πίσω από τη Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια, δεν κάνει ακριβές επενδύσεις και ποντάρει πολλά στους πιτσιρικάδες της. Ορισμένοι από αυτούς θα της "βγουν" κιόλας. Με λίγα λόγια δεν πρόκειται για κάποιο μεγαθήριο, δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν από 6-7 χρόνια, αλλά πάντα είναι υπολογίσιμη. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 50-50».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: M’ αυτόν τον παικταρά περνάει για πλάκα την Nτιναμό - Κάνει «όργια» και τρελαίνει όλη την Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags