Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά για την επίθεση σε Τζήλο: «Ήρωας ο Έλληνας διαιτητής - Η λύση είναι μία, πρέπει να...»
| 2018-12-19 19:44:00

Ατάκες-φωτιά για την επίθεση σε Τζήλο: «Ήρωας ο Έλληνας διαιτητής - Η λύση είναι μία, πρέπει να...»

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για την επίθεση σε Τζήλο: «Ήρωας ο Έλληνας διαιτητής - Η λύση είναι μία, πρέπει να...»

Πώς σχολίασε τη φονική επίθεση ο Ηρακλής Τσίκινης.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ηρακλής Τσίκινης και καταδίκσε την επίθεση στον Λαρισαίο διαιτητή. 

«Θέλω να καταδικάσω απερίφραστα αυτή την αθλιότητα που έγινε σήμερα στον κ. Τζήλο. Ήταν ένα χτύπημα σ΄ όλη την ελληνική διαιτησία. Πρέπει η κριτική μας να είναι καθαρά ποδοσφαιρική και όχι να θίγουμε τους διαιτητές, που δεν έχουν καμία σχέση με τον υπόκοσμο. Πρέπει να υπάρχει βούληση με πράξεις και όχι με λόγια για να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μένα ο Έλληνας διαιτητής είναι ήρωας. Μ΄ αυτά που ακούγονται, γράφονται, διαβάζονται με υπονοούμενα είναι όλα αυτά που δεν μπορεί να απομονώσει ο διαιτητής και φανταστείτε με τη ψυχολογία κατεβαίνει να σφυρίξει. Πρέπει η πολιτεία που έχει μεγάλη ευθύνη να καθίσει κάτω στο τραπέζι με όλους τους φορείς για να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιου είδους γεγονότα. Είναι αδιανόητο να συνεχίζονται να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες εν έτει 2018.

Όταν θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να πάει ψηλά, με τέτοιες ενέργειες το ποδόσφαιρό μας βυθίζεται στη λάσπη. Δεν είμαστε σε φάση ηρεμίας και εξυγίανσης. Όταν βλέπουμε έρχονται ξένοι διαιτητές, η Επιτροπή αποτελείται από ξένους πώς μπορούμε να μιλάμε ότι όλα πάνε καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε κάτω από το μηδέν και υπάρχει πλήρης απαξίωση στους διαιτητές. Δεν βλέπω να βελτιώνονται τα πράγματα, αλλά να γίνονται χειρότερα. Θα προτίνω να βρεθεί μία φόρμουλα για να εκτονωθεί όλη αυτή η κατάσταση. Να ξεκινήσουμε από το μηδέν για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρό μας».    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags