Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάνιας στην προπόνηση
| 2019-01-28 17:14:00

Νέο πρόβλημα για Λουτσέσκου - Απρόοπτο με ξένο άσο του ΠΑΟΚ - Επιστροφή Ενρίκε

Sportdog Team
Νέο πρόβλημα για Λουτσέσκου - Απρόοπτο με ξένο άσο του ΠΑΟΚ - Επιστροφή Ενρίκε

Τί συνέβη στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου;

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο προέκυψε με τον Χοσέ Κάνιας στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου. Ο Ισπανός άσος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μείνει στο γυμναστήριο.

Η κατάσταση του Κάνιας θα αξιολογηθεί το επόμενο 24ωρο και φυσικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευελπιστεί να μην υπάρξει πρόβλημα με τον Ισπανό αμυντικό χαφ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει στη διάθεσή του τον Πόντους Βέρνμπλουμ και ο Γιόζιπ Μίσιτς βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής στην ομάδας.

Κατά τα άλλα, ο Πέδρο Ενρίκε έδωσε το παρών στην προπόνηση μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Το ρολόι σημαδεύει μεσάνυχτα. Η μέρα αλλάζει και μαζί έρχεται και η στιγμή που το ματς με τον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν. Η στιγμή που τα δύο γκολ και η ασίστ του Άκπομ ή οι δύο ασίστ και το γκολ του Ζάμπα αποτελούν μια (ευχάριστη μεν, αλλά) ανάμνηση.

Ο ρυθμός των αγώνων είναι τέτοιος, που ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει και ν’ αφήσει το πόδι από το γκάζι ούτε για μια στιγμή.

Σε δύο μέρες έρχονται τα Γιάννενα, ακολουθεί η ΑΕΚ, μετά ο Πανιώνιος κι έπειτα ο Ολυμπιακός σε ένα πρόγραμμα που σε μεγάλο βαθμό κρίνει τη συνέχεια της σεζόν.

Η Δευτέρα (28.01), λοιπόν, βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και πάλι στο γήπεδο προκειμένου να ετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά για το επόμενο παιχνίδι. 

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έμεινε στο γυμναστήριο εξαιτίας μιας ενόχλησης στη γάμπα και η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες 24 ώρες. 

Το νέο πρόσωπο – όσο μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο – στη Νέα Μεσημβρία ήταν ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό του στην Αστάνα και είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου το συντομότερο δυνατό να είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς προέρχεται από διακοπή πρωταθλήματος και περίοδο προετοιμασίας με την πρώην ομάδα του.

Την Τρίτη (29.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags