Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό σενάριο για Σούνγιτς - Πολύ ακριβός για το Τριφύλλι ο Βόσνιος
| 2019-05-13 22:15:00

Top αμυντικός για ΠΑΟ - Έρχεται και παίρνει τη φανέλα σπίτι του - Τεράστια υπέρβαση - Είναι δυνατόν;

του Νίκου Στεργίου
Top αμυντικός για ΠΑΟ - Έρχεται και παίρνει τη φανέλα σπίτι του - Τεράστια υπέρβαση - Είναι δυνατόν;

Κάνει σεζόν MVP. Είναι υψηλού επιπέδου. Τι λένε οι μάνατζέρ του!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική περίοδο έχουμε (έστω όχι και επίσημα), τα πάντα συνεπώς επιτρέπονται. Τσάμπα είναι στο τέλος τέλος το «βλέπε», το πρόβλημα υπάρχει στο… αγόρασε (και συμφώνησε). Ξημερώσαμε λοιπόν σήμερα με δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του διεθνή Βόσνιου στόπερ, Τόνι Σούνγιτς, ο οποίος και  μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας τη φανέλα της οποίας φόρεσε την τελευταία διετία.

Ως εδώ καλά. Ο 31χρονος Σούνγιτς προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν, όντας σε αρκετές περιπτώσεις ο κορυφαίος της ομάδας του και συχνά πυκνά κερδίζοντας θέση στις ανά εβδομάδα καλύτερες ενδεκάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. Προφανώς δεν ψάχνει χρόνο συμμετοχής – όπως γράφτηκε – απλώς θέλει να «κεφαλαιοποιήσει» τη συγκεκριμένη διετία στη Ρωσία με το να εξασφαλίσει ανάλογο ρόλο και στην επόμενη ομάδα του.

Εννοείται πως στον Παναθηναϊκό θα έπαιρνε τη φανέλα σπίτι του, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως επίσης και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ούτε το… μισό της μανίκι δεν μπορεί να αγοράσει. Κατ’ υπερβολή η έκφραση σίγουρα, αλλά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος εισπράττει περισσότερα από 700.000 ευρώ τον χρόνο στην Ντιναμό Μόσχας και με τις εμφανίσεις του έχει θέσει τις βάσεις, αν όχι για καλύτερο συμβόλαιο (σε Ρωσία και Ουκρανία), τουλάχιστον για εφάμιλλο.

Στον Παναθηναϊκό πως ακριβώς να έρθει όταν το μισθολογικό ταβάνι για τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν δεν θα ξεπερνάει ούτε το 50% των νυν απολαβών του; Κάτι που λιτά, σαφώς και κατηγορηματικά ξεκαθαρίστηκε στον sportdog ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με δύο από τους εκπροσώπους του Σούνγιτς. Δεν έγινε καμία επιβεβαίωση πρότασης ή έστω γνώσης ενδιαφέροντος εκ μέρους του Παναθηναϊκού, απολύτως όμως σαφώς δηλώθηκε πως η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε του το... χρυσό: Ο Ρικ Πιτίνο είπε την ατάκα της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags