Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Στην ΑΕΚ με τρία ματς ο Ζεράλδες - Ο Ντάβιντσον στον Ολυμπιακό; Δεν κάνει!"
| 2019-06-15 20:00:00

Έπεσαν κεραυνοί: "Στην ΑΕΚ με τρία ματς ο Ζεράλδες - Ο Ντάβιντσον στον Ολυμπιακό; Δεν κάνει!"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έπεσαν κεραυνοί: "Στην ΑΕΚ με τρία ματς ο Ζεράλδες - Ο Ντάβιντσον στον Ολυμπιακό; Δεν κάνει!"

"Ρουκέτες" για top ελληνικούς στόχους. "Έπαιζε στη Β' Εθνική"!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οι στόχοι από Πορτογαλία συνεχίζουν να απασχολούν το μεταγραφικό ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων της Super League.

Πολύ κοντά στην Ένωση φέρεται πως είναι ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη της Ένωσης μετά τον Παουλίνιο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ως δανεικός.

"Τον θυμάμαι από τη Ρίο Άβες πρόπερσι, όταν είχε δοθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ. Είχε κάνει πολύ καλή χρονιά. Έπαιζε κυρίως στα δεξιά. Στη Φρανκφούτη την περασμένη σεζόν δεν βρήκε περισσότερο χρόνο από τρία ματς", αναφέρει στο sportdog ο γνώστης του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Κώστας Ζάγκας και στη συνέχεια αναλύει τα στοιχεία του: "Έχει σουτ, διείσδυση και τρεξίματα. Είναι δυνατός και ολοκληρωμένος ως ποδοσφαιριστής. Μπορεί να δώσει τα στοιχεία που πρέπει στην ΑΕΚ. Έχω καλή εντύπωση και εικόνα γι' αυτόν".

Ερωτηθείς γιατί οι Πορτογάλοι έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα και ταιριάζουν στο πρωτάθλημά μας υποστήριξε: "Είναι πάρα πολύ καλοί οι Πορτογάλοι παίκτες. Δεν χωρούν να παίξουν όλοι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τους στέλνουν παντού. Μπορούν να παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα. Είναι καλή αγορά, βγάζουν συνεχώς παίκτες. Είναι σε έξαρση. Από τις ακαδημίες φυτρώνουν συνέχεια ταλέντα. Δεν χωρούν να παίξουν σε πρώτη ομάδα που κάνει πρωταθληματισμό".

Στη συζήτηση τέθηκε και το όνομα του Ντάβιντσον ντα Λουζ Περέιρα, του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Γκιμαράες, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. "Έκανε καλή χρονιά φέτος, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Γκιμαράες", αναφέρει ο ειδικός για τον 28χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 39 εμφανίσεις, 10 γκολ και 9 ασίστ.

Για τον Ολυμπιακό κάνει; "Είναι γρήγορος, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι η Γκιμαράες είναι το ταβάνι του. Δεν νομίζω να είναι για υψηλότερο επίπεδο, δεδομένης της ηλικίας του (σ.σ. 28 χρονών). Πριν μερικά χρόνια έπαιζε στη β' κατηγορία (σ.σ. Κοβίλια). Αν ερθει δεν θα είναι για πρώτη επιλογή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά", απαντά και καταλήγει: "Η Γκιμαράες είναι γνωστό ότι βγάζει παίκτες, δουλεύει καλά, κάνει καλές μεταγραφές και πωλήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:΅Διπλό "μπαμ" στο Λιμάνι - Φέρνει τις... καψούρες του ο Μαρτίνς - Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags