Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νεμάνια Γκούντελι: "Άπιαστη" περίπτωση ο Σέρβος - Του δίνουν 3 εκατομμύρια ετησίως
| 2019-06-24 22:00:00

Απίθανο όνομα για ΠΑΟΚ - "Σφάζεται" η μισή Ευρώπη - Κάνει τη διαφορά - Του δίνουν 3 εκατ. ετησίως

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο όνομα για ΠΑΟΚ - "Σφάζεται" η μισή Ευρώπη - Κάνει τη διαφορά - Του δίνουν 3 εκατ. ετησίως

Σούπερ χαφ με τρελό συμβόλαιο. Από πότε τα γράφαμε;

ΠΑΟΚ: To όνομα του Νεμάνια Γκούντελι, του Σέρβου μέσου της Γκουανγκζού Εβεργκράντε,  για μέρες βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο – τουλάχιστον σε επίπεδο σεναρίων – ως προς την αναζήτηση του Δικεφάλου για μια ποιοτική λύση στο κέντρο του.

Από την πρώτη στιγμή, ο sportdog είχε αναδείξει τις δυσκολίες μιας τέτοιας προσπάθειας εκ μέρους των πρωταθλητών, εστιάζοντας τόσο στις απολαβές του 27χρονου άσου όσο και στο ανταγωνισμό που υπάρχει για την υπογραφή του.

Σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για αδυναμία της Σπόρτινγκ, στην οποία και αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν από τον κινέζικο σύλλογο, να καλύψει τις απαιτήσεις του.  Γίνεται λόγος για προσφορά που κατά προσέγγιση οριακά ξεπερνάει το ένα εκατ. ευρώ ετησίως, την ώρα που Νιουκάστλ, Μπέτις, Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι φέρονται διατεθειμένες να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ στον Γκούντελι,  ο  οποίος και ουσιαστικά πρόκειται να μείνει ελεύθερος αφού το συμβόλαιο του με την Γκουανγκζού ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Καταγράφεται η πρόθεση και η επιθυμία του για επιστροφή στην Ευρώπη και μάλιστα σε πρωτάθλημα κορυφαίου επιπέδου – όπως είχαμε τονίσει από τον sportdog – κάτι που σε συνδυασμό με το οικονομικό υπόβαθρο της εν λόγω υπόθεσης, μάλλον βάζει στο… αρχείο την εν λόγω προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Αφού ούτε να συγκινήσει μπορεί ο «δικέφαλος» με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ επίσης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ματσάρει τις προσφορές που φέρεται να έχει στα χέρια του διεθνής Σέρβος μέσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερό "μπαμ" Σαββίδη - "Σκάει" 5 εκατομμύρια για παικταρά - Θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags