Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πέτυχε γκολάρα και δήλωσε θρασύς
| 2019-07-06 23:40:00

Θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο μικρός – Δήλωση με νόημα, πρωτάθλημα και φέτος αήττητοι!

Sportdog Team
Θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο μικρός – Δήλωση με νόημα, πρωτάθλημα και φέτος αήττητοι!

Τέτοια γουστάρουν να ακούνε οι οπαδοί του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Πέτυχε γκολάρα και δήλωσε θρασύς

Τρέλανε τους πάντες ο Αντώνης Γαϊτανίδης με το γκολ που πέτυχε στο 3-0 του ΠΑΟΚ επί της Νόρτζελαντ, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο νεαρός επιθετικός έβαλε ωραία το σώμα του κρδίζοντας μονομαχία με τον αμυντικό που τον επιτηρούσε και στη συνέχεια "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα με φοβερή "λόμπα".

Μετά το ματς ο μικρός έφτιαξε τους ΠΑΟΚτήδες με τις δηλώσεις του. «Είμαι θρασύς ως ποδοσφαιριστής, πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε και φέτος αήττητοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν το όνειρο μου να παίξω με την πρώτη ομάδα και να σκοράρω. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ερχόμουν πριν από πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ και στην Κ15. Κάθε παίκτης έχει όνειρα, θέλω λοιπόν να μείνω στην ομάδα, να διεκδικήσω την ευκαιρία μου και να πείσω τον προπονητή μου. Σήμερα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα σε μια θέση μάλιστα που δεν έπαιζα στην Κ19, αφού σήμερα αγωνίστηκα στην κορυφή.

Ως ποδοσφαιριστής είμαι θρασύς. Εγώ προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στην πίεση, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Εχω συνηθίσω να κερδίζω με την Κ19, θέλω να ζήσω το ίδιο και με την πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε και φέτος να το πάρουμε αήττητοι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags