Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με τον Ηρακλή - Διάψευση για το ΑΦΜ της Τρίγλιας!
| 2019-08-08 23:32:00

Χαμός με τον Ηρακλή - Διάψευση για το ΑΦΜ της Τρίγλιας!

Sportdog Team
Χαμός με τον Ηρακλή - Διάψευση για το ΑΦΜ της Τρίγλιας!

Το μπέρδεμα με τον Γηραιό καλά κρατεί.

Ηρακλής: Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να γράφτηκε ότι ο Γηραιός είναι πολύ κοντά στην αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας, ωστόσο ο ισχυρός της ομάδας της Ραφήνας, Στράτος Ευγενίου, διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε συμφωνία, παρά μόνο προφορικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Αναλυτικα όσα δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

«Προφορικές συζητήσεις μπορεί να έγιναν, αλλά ηγέτης και επενδυτής δεν υπάρχει σήμερα στον Ηρακλή, δεν υπήρχε καμία συμφωνία μαζί μας, παρά μόνο προφορικές συζητήσεις, αρχικά με τον Κώστα Ιωακειμίδη, όχι για να πάρουν από φέτος το ΑΦΜ της Τρίγλιας και να γίνει Ηρακλής, αλλά να βοηθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς με κάποια χρήματα προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα μας και του χρόνου, με ένα συγκεκριμένο ποσό, που θα είχε συμφωνηθεί από τώρα, να μεταφέρουν την έδρα στο Καυτανζόγλειο και να πάρουν το ΑΦΜ. Με όλο το σεβασμό για τον Κώστα Ιωακειμίδη, τον οποίο αγαπώ, δεν έγινε τίποτα από πλευράς Ηρακλή, μόνο λόγια. Γι αυτό και εμείς αποφασίσαμε να μην δώσουμε το ΑΦΜ πουθενά και να ξεκινήσουμε με την ομάδα μας κανονικά ως Τρίγλια στο πρωτάθλημα”.

Δεν μπορώ να παίξω με το όνομα του χωριού, στη συζήτηση που έκανε με κάποιους ανθρώπους, τους είπα ότι δεν πωλείται από φέτος το ΑΦΜ, θα μπορούσαμε ίσως να παίξουμε κάποια ματς στο Καυτανζόγλειο, αλλά μέχρι εκεί καθώς και να μπουν δυο στελέχη του Ηρακλή, ο Κώστας Ιωακειμίδης και ένας ακόμη στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά τώρα πλέον δεν ισχύει τίποτα».

Για το αν συζήτησε με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Ο Τομ Παπαδόπουλος, με τον οποίο συναντήθηκα, μου είπε ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο Βόλος και επισης μου είπε ότι αυτός εχει τον Ηρακλή, πώς θα παίξουν δυο ομάδες με το όνομα Ηρακλής; Έχει το δίκιο του, άρα είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα, ας το ξεμπερδέψουν.

Οριστικά εμείς συνεχίζουμε ως Τρίγλια και δεν παραχωρούμε το ΑΦΜ μας, είναι απόφαση όλης της διοίκησης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags