Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Κάνιας: "Διαφορετικός εκτός έδρας - Θέλω τη νίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 06:32:00

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Κάνιας: "Διαφορετικός εκτός έδρας - Θέλω τη νίκη"

Sportdog Team
Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Κάνιας: "Διαφορετικός εκτός έδρας - Θέλω τη νίκη"

Όλα όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ.

Champiosn League: Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για το παιχνίδι του Ερυθρού με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως έναν δύσκολο αντίπαλο όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο γεγονός πως στο "Καραϊσκάκης" είναι διαφορετικός από ότι στα εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς παίκτες, αλλά το ίδιο κι εμείς. Είναι δύσκολος αντίπαλος, όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ, όμως για μας είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Αν το κάνουμε μπορούμε να νικήσουμε και θα είναι σπουδαία υπόθεση γιατί θα παραμείνουμε στην διεκδίκηση της πρόκρισης", τόνισε ο Ισπανός μέσος.

"Έχουν αλλάξει κάποιοι παίκτες από την περίοδο που έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Στην έδρα τους ήταν δύσκολα, αλλά στην Τούμπα κερδίσαμε παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά στο Καραϊσκάκη. Εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας θα παλέψουμε για τη νίκη, γιατί έχουμε καλή ομάδα", πρόσθεσε.

"Ξέρω πως Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένοι, αλλά τα προηγούμενα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλός μου, στον ΠΑΟΚ. Τώρα η κατάσταση στις κερκίδες θα είναι διαφορετική, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Θέλω τη νίκη κι έτσι σκέφτομαι", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags