Facebook Pixel Sportdog.gr | «Οδοστρωτήρας» Μπάγερν, σκόρπισε με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο - Νίκες για Γιούβε και Παρί (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 23:55:00

«Οδοστρωτήρας» Μπάγερν, σκόρπισε με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο - Νίκες για Γιούβε και Παρί (vid)

Sportdog Team
«Οδοστρωτήρας» Μπάγερν, σκόρπισε με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο - Νίκες για Γιούβε και Παρί (vid)

Εκπληκτική εμφάνιση από τους Βαυαρούς.

Ένα από τα καλύτερα βράδια της είχε στο Λονδίνο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φιλοδώρησε με επτά γκολ την... άμοιρη Τότεναμ που προηγήθηκε στην αναμέτρηση. 

Ο Σον στο 12' άνοιξε το σκορ, όμως η Μπάγερν έκανε ό,τι ήθελε στη συνέχεια και ξεκίνησε το... πάρτι. Μόλις στο 15' ο Κίμιχ ισοφάρισε με ωραίο σουτ και στο 45' με δικό του τρομερό σουτ ο Λεβαντόφσκι έκανε την ανατροπή "γράφοντας" το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί ήταν... άπιαστοι σημειώνοντας άλλα πέντε γκολ για να διασύρουν στο τέλος την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Στο 53' και στο 55' ο Γκνάμπρι έκανε το 1-4, στο 61' ο Κέιν μείωσε απλά με πέναλτι σε 4-2 και στη συνέχεια ήρθε ο διασυρμός.

Από το 83' μέχρι το 88' η Μπάγερν πέτυχε ακόμα τρία γκολ, δύο με τον Γκνάμπρι και ένα με τον Λεβαντόφσκι, για να διαμορφώσει το τελικό 7-2 μέσα στο Λονδίνο και να κάνει το 2/2 στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Στα άλλα ματς η Γιουβέντους είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Λεβερκούζεν κερδίζοντας με 3-0 με γκολ των Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι και Ρονάλντο, ενώ η Ατλέτικο πέρασε στο ρελαντί από την έδρα της Λοκομοτίβ στη Μόσχα, επικρατώντας με 2-0 με τέρματα των Ζοάο Φέλιξ και Παρτέι.

Τέλος, το 2/2 έκανε και η Παρί που νίκησε δύσκολα την Γαλατασαράι στην Τουρκία με 1-0 με ένα γκολ του Ικάρντι στο 52', ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διπλασίασε τις νίκες στον όμιλό της, νικώντας με 2-0 την Ντιναμό Ζάγκερμπ με γκολ του Στέρλινγκ στο 66' και του Φοντέν στο 95'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags