Facebook Pixel Αγανάκτησε ο Γερουλάνος για τη φυγή Ψωμιάδη!
| 2011-10-04 21:35:00

Αγανάκτησε ο Γερουλάνος για τη φυγή Ψωμιάδη!

Αγανάκτησε ο Γερουλάνος για τη φυγή Ψωμιάδη!

Έξαλλος με την απόφαση του ανακριτή Κασσίμη να αφήσει ελεύθερο τον Μάκη Ψωμιάδη εμφανίστηκε ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, που τόνισε πως δεν μπορούμε όλα να τα... χρεώνουμε γενικά στην κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του ανακριτή Κασσίμη να αφήσει ελεύθερο τον Μάκη Ψωμιάδη και τον έφερε προ των ευθυνών του, καθώς ο Big Mac αγνοείται και πάλι.

«Αυτό που βλέπω σε μια σειρά πραγμάτων είναι ότι εμείς ως κυβέρνηση σεβόμαστε κάποιους θεσμούς οι οποίοι δεν σέβονται τον εαυτό τους. Εγώ σας λέω το εξής πάρα πολύ απλό πράγμα έρχεται μια κατάσταση, εγώ δεν λέω ότι είναι δική μας δουλειά, έγινε από την αθλητική δικαιοσύνη, έγινε και από την ΕΠΟ, συμβάλαμε και εμείς πάρα πολύ και φτάνουμε σε ένα σημείο όπου καταζητείται ένας άνθρωπος, παίρνει στις διωκτικές αρχές δυο μήνες να τον βρούνε διότι κρύβεται και έρχεται κάποιος και λέει ότι αυτός δεν είναι ύποπτος φυγής. Μα, επιτέλους…», είπε ο Υπουργός Πολιτισμού κι όταν έγινε η επισήμανση πως: «Και πλέον ο εν λόγω κύριος καταζητείται και δεν συλλαμβάνεται», απάντησε ξεκάθαρα και χωρίς να κρύβεται:

«Μα, επιτέλους υπάρχει άλλος ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη αυτών των πραγμάτων; Οι ευθύνες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο. Ολο λέμε οι πολιτικοί, η δικαιοσύνη και μιλάμε γενικά. Οχι... Εχουν ονοματεπώνυμο. Ο κύριος Κασσίμης πήρε μια απόφαση, θα απολογηθεί για αυτή του την απόφαση; Σας λέω κάτι συγκεκριμένο… Η απάντηση σε αυτό τι είναι; ότι έρχεται το κράτος και βάζει τη θέση του στη δικαιοσύνη; Προφανώς όχι, αυτό είναι κατάργηση της δημοκρατίας. Το να λέμε συνέχεια τι κάνει η κυβέρνηση ουσιαστικά μας οδηγεί στο να κάνουμε κινήσεις τις οποίες δεν πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να διασφαλίσουμε βασικά πράγματα τα οποία έχουμε κερδίσει σε αυτή την κοινωνία. Πρέπει όμως όλοι να συμβάλλουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ο καθένας από τη δική του τη θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags