Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τσίτωσε με ΠΑΟΚ ο Μασούρας - "Ξεφτίλισε" Μόρα - "Ξύλο" από Μπρούνο - Βάλε μέσα τον Άλεν!
| 2019-12-18 20:06:00

Τσίτωσε με ΠΑΟΚ ο Μασούρας - "Ξεφτίλισε" Μόρα - "Ξύλο" από Μπρούνο - Βάλε μέσα τον Άλεν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσίτωσε με ΠΑΟΚ ο Μασούρας - "Ξεφτίλισε" Μόρα - "Ξύλο" από Μπρούνο - Βάλε μέσα τον Άλεν!

"Μεταγραφάρα" για Άρσεναλ. Ποιος "έφτιαξε" Μαρτίνς. Κράξιμο Σα.

Ολυμπιακός: Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει να προελαύνει στη Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος  μετά τις άνετες νίκες με Αστέρα και Παναιτωλικό εκτός, σκόρπισε με 4-1 και την ΑΕΛ στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης και ξέφυγε στο +3 από τον ΠΑΟΚ με ματς παραπάνω.

Οι Πειραιώτες, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, μπήκαν φορτσάτοι και κατάφεραν να τελειώνουν το παιχνίδι πριν περάσουν 15 λεπτά, καθώς προηγούνταν ήδη 2-0 με κορυφαίο για ακόμα ένα ματς τον Γιώργο Μασούρα που σημείωσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δύο γκολ. Ο Έλληνας άσος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον... απογείωσαν. Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε κάνει αλλαγή στο μισάωρο του αγώνα, ωστόσο η κίνηση αυτή όχι μόνο δεν του «χάλασε» την ψυχολογία, αλλά τον ανέβασε ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φυσικά, άξιος συμπαραστάτης του Μασούρα ήταν ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος και κόντρα στην ΑΕΛ ήταν πολύ καλός. Ο Αλγερινός βοηθάει πάρα πολύ στην επίθεση (ως δίδυμο) τον Ελ Αραμπί, είναι παρών σχεδόν σε όλες τις φάσεις, ενώ για ακόμα ένα ματς βρήκε δίχτυα και έβγαλε ασίστ. Η ενέργειά του μάλιστα στο δεύτερο γκολ, όπου αποφεύγει με τρομερή ντρίμπλα τον Μόρα και βγάζει απέναντι ολομόναχο τετ α τετ τον Μασούρα για το 2-0, είναι φανταστική. Απολύτως δικαιολογημένη λοιπόν η απόφαση του Μαρτίνς να τον βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των ματς με την Άρσεναλ!

Από εκεί και πέρα, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα σήμερα στον Φελίπε Μπρούνο, ο οποίος λόγω της απουσίας του Ντανιέλ Ποντένσε πήρε φανέλα βασικού. Ο Βραζιλιάνος είχε διάθεση, έτρεξε πολύ και δεν είναι τυχαίο πως έκανε αρκετά φάουλ και πήρε μάλιστα και κάρτα. Προσπάθησε, όμως ήταν φανερό πως του λείπει ο ρυθμός και ότι χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια για να κριθεί από τον προπονητή του. Πάντως, μόνο αρνητική δεν ήταν η παρουσία του, κάτι που επισήμανε και ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του.

Αντίθετα, αυτός που χρειάζεται μάλλον κάποια ξεκούραση είναι ο Ζοσέ Σα, ο οποίος υπέπεσε σε τρομερή γκάφα στο μοναδικό γκολ της ΑΕΛ, όταν η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του στο αδύναμο σουτ του Ουάρντα για το 4-1. Ο Πορτογάλος πορτιέρε δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε... στις προπονήσεις και μάλλον ο Μαρτίνς θα πρέπει να δώσει κάποια στιγμή χρόνο και στον Αλέν. Ο Γάλλος πορτιέρε θα μπορούσε σε κάποια εύκολα εντός έδρας ματς να πάρει ευκαιρία και να μην περιμένει καρτερικά μόνο το Κύπελλο.

Πάντως, για το γκολ της ΑΕΛ δεν φταίει μόνο ο Σα, αλλά και ο Γκασπάρ που... πούλησε εύκολα την μπάλα στην αρχή της φάσης. Γι’ αυτό και ο γκολκίπερ των Πειραιωτών «έπιασε» τον συμπαίκτη του μετά το τέλος του ματς και τον έκραξε, αφού θεωρεί πως τον εξέθεσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χουνέρι" Σαββίδη σε Κούγια μετά την τεσσάρα απο Ολυμπιακό - Του παίρνει τον παικταρά και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags