Facebook Pixel ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι του Ινσούα - Κόκκινη Πούγγουρα, τίποτα σε Μίσιτς"
| 2020-02-06 11:29:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας: "Δεν είναι πέναλτι του Ινσούα - Κόκκινη Πούγγουρα, τίποτα σε Μίσιτς"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας: "Δεν είναι πέναλτι του Ινσούα - Κόκκινη Πούγγουρα, τίποτα σε Μίσιτς"

Ο καθηγητής διαιτησίας αναλύει φάσεις από το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Πολλά ήταν τα λάθη της διαιτησίας στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να φεύγουν με παράπονα από την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία οι Θεσσαλονικείς με το υπέρ τους 2-0 πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους "4".

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ελβετός Σέρερ με βοηθούς τους Γιοσίποβιτς, Ζογκάι, 4ο τον Τσαμούρη, ενώ το VAR χειρίστηκαν Σαν και Ντούντιτς.

Το sportdog, προκειμένου να διαλευκάνει τι ισχύει ζήτησε τη γνώμη του Παναγιώτη Βαρούχα 

"Στο 32' δεν υπάρχει πέναλτι για ανατροπή του Πέλκα από τον Ινσούα! Άρα ο Αργεντινός δεν έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα", αναφέρει ο Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση με την οποία ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε.

"Στο 42' ο Πούγγουρας πρέπει να πάρει δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί για το περιστατικό με τον Λημνιό", υποστηρίζει ο κ. Βαρούχας. 

Συνεχίζοντας την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων ο καθηγητής διαιτησίας βλέπει πως δεν υπάρχει παράβαση για χέρι στον Βιεϊρίνια, αλλά ούτε και ανατροπή του Μίσιτς από τον Ανουάρ. "Κάνει προβολή και διώχνει την μπάλα μέσα από τα πόδια του παίκτη του ΠΑOΚ", σχολιάζει ο καθηγητής διαιτησίας, ο οποίος για μία ακόμα φορά εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών και του VAR.

"Τα λάθη του Ελβετού ήταν πάρα πολλά σε καταλογισμούς φάουλ και πειθαρχικού ελέγχου. Για τη χρήση του VAR, έχω μια απορία. Ο παρατηρητής διαιτησίας πώς θα βαθμολογήσει; Πού θα πάει η βαθμολογία του; Τι έκανε ο VAR για την περίπτωση του πέναλτι; Γι' αυτό θέλουμε το VAR, για τις δύσκολες φάσεις", καταλήγει ο Παναγιώτης Βαρoύχας μιλώντας στο sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags