Facebook Pixel Απέρριψε τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης το ΣτΕ - Τι λένε στον Δικέφαλο
| 2020-02-26 15:44:00

Απέρριψε τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης το ΣτΕ - Κανονικά οι υποθέσεις - Τι λένε στον Δικέφαλο

Sportdog Team
Απέρριψε τις προσφυγές ΠΑΟΚ και Ξάνθης το ΣτΕ - Κανονικά οι υποθέσεις - Τι λένε στον Δικέφαλο

Πολλα ερωτήματα από πλευράς "ασπρόμαυρων".

Χωρίς κανένα νομικό κώλυμα θα προχωρήσουν τελικά οι υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης, που εκδικάζονται από τον αθλητικό δικαστή της Superleague, καθώς σήμερα το ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές των δύο ομάδων για την σύνθεση της ΕΕΑ και του αιτήματος προσωρινής διαταγής.

Η απόφαση κρίθηκε σεβαστή από τον Δικέφαλο του Βορρά, που όμως έθεσε ορισμένα ερωτήματα, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός πως ο εισηγητής άλλαξε αιφνιδίως στις 25/2 και σήμερα 26/2 βγήκε η απόφαση του ΣτΕ.

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει», ήταν το πρώτο σχόλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Η όλη διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).

Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει», τονίζεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags