Facebook Pixel Sportdog.gr | Λειψία – Τότεναμ: Οι πολλές απουσίες και η... πρόκληση
| 2020-03-10 20:23:00

Λειψία – Τότεναμ: Οι πολλές απουσίες και η... πρόκληση

Sportdog Team
Λειψία – Τότεναμ: Οι πολλές απουσίες και η... πρόκληση

Οι Γερμανοί έχουν προβάδισμα για την πρόκριση.
 

Ένα από τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League θα μάθουμε σήμερα το βράδυ μ΄ςσα από την αναμέτρησ της Λειψίας με την Τότεναμ. Στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο η Λειψία κέρδισε 0-1 την Τότεναμ και έχει το προβάδισμα.

Η Λειψία στην προηγούμενη αγωνιστική της Bundesliga έφυγε με την ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) από το Βόλφσμπουργκ και έμεινε για δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά σημείωσε αήττητο έξι επίσημων παιχνιδιών. Στη βαθμπολογία υποχώρησε στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου  και απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη Γκλάντμπαχ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η Τότεναμ πραγματικά πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα για να καταφέρει να σώσει τη χρονιά, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στον αγώνα για την πρώτη τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το Σάββατο έχασε πολύτιμους βαθμούς μετά το 1-1 με την Μπέρνλι εκτός έδρας. Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να επαναλάβει αυτό που πέτυχε στα ημιτελικά του περσινού θεσμού με τον Αγιαξ, όταν και ανέτρεψε στη ρεβάνς την εις βάρος της ήττα (0-1 εντός) στο πρώτο παιχνίδι. 

Τα προβλήματα της Τότεναμ όχι απλά είναι πολλά, αλλά αυξάνονται κιόλας με νέους τραυματισμούς να τη σημαδεύουν. Η Λειψία εμφανίζεται με υπερβολικό τρόπο ως φαβορί στις τιμές βέβαια και αυτό δεν μου αρέσει, ακόμα και αν είναι πιο έτοιμη για το σημερινό παιχνίδι.

[22:00] Λειψία – Τότεναμ:

Εκτίμηση: X2 ( 2.37)

Bonus Bet: 2-3 γκολ (2.02)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags