Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Ατάκα με νόημα για το πρωτάλημα
| 2020-04-13 12:23:00

Ατάκα με νόημα για το πρωτάλημα από Ίνγκασον: "Αν είμαστε 7 βαθμούς πίσω θα..."

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα για το πρωτάλημα από Ίνγκασον: "Αν είμαστε 7 βαθμούς πίσω θα..."

ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Ο Ισλανδός στόπερ του Δικεφάλου μίλησε στην "Metrosport" για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα και τις πιθανότητες που έχουν οι Θεσσαλονικείς να φτάσουν στον τίτλο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σβέριρ Ίνγκασον:

Πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα ή να περιμένουμε όσο μπορούμε για να ολοκληρωθεί η σεζόν;

«Είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε τους περιορισμούς που έχει θέσει η κυβέρνηση και να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό πριν ξεκινήσουν πάλι τα πάντα. Το πιο σημαντικό δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά να επιστρέψουμε πίσω στις κανονικές μας ζωές. Κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα σταματήσει όλο αυτό, αν θα αρχίσουμε. Προφανώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να περιμένουμε και ίσως καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν. Αλλιώς, θα χρειαστεί να περιμένουμε για την νέα περίοδο και ίσως αυτή να είναι πολύ καλύτερη γιατί όλοι οι παίκτες θα γνωρίζουν πόσα πολλά έχασαν τους προηγούμενους μήνες».

Σε περίπτωση που τελικά συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ πάρει πίσω τους 7 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, εκτιμάς ότι θα υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να διεκδικήσετε τον τίτλο; Τι έφταιξε και δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά;

«Θα είμαστε 7 βαθμούς πίσω, θα υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια να γίνουν και θα έχουμε να παίξουμε δυο φορές με τον Ολυμπιακό. Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα υπάρχουν ακόμη καλές πιθανότητες. Όσο για την διαφορά το πιο κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε να είμαστε στα ίδια επίπεδα στην βαθμολογία. Ήταν μια κακή ήττα και μας επηρέασε και στο επόμενο ματς με την Ξάνθη όπου δεν ήμασταν οι εαυτοί μας και χάσαμε άλλους δυο βαθμούς. Ήταν δύσκολη εβδομάδα εκείνη. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε σπάσει κάπως την αυτοπεποίθησή μας. Αλλά μετά από αυτό δείξαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και επανήλθαμε στο Κύπελλο. Ήταν πολύ σημαντικό για μας που νικήσαμε, γιατί ανακτήσαμε και επανήλθαμε στο Κύπελλο. αλλά τώρα σταματήσαμε και δεν ξέρει κανείς πώς θα είναι τα πράγματα όταν και αν επανέλθουμε. Αλλά αν είμαστε στους 7 βαθμούς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags