Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: Σύμφωνα με το Sky Italia οι ρεβάνες των αγώνων στους "16" θα γίνει στις 6 Αυγούστου!
Ποδόσφαιρο
| 2020-04-19 13:20:00

Αποκάλυψη από το Sky Italia - Κατακαλόκαιρο το Γουλβς-Ολυμπιακός - Το έμαθαν στον Πειραιά;

Sportdog Team
Αποκάλυψη από το Sky Italia - Κατακαλόκαιρο το Γουλβς-Ολυμπιακός - Το έμαθαν στον Πειραιά;

Ολυμπιακός - Γουλβς: Σύμφωνα με το Sky Italia οι ρεβάνες των αγώνων στους "16" θα γίνει στις 6 Αυγούστου!

Το ρεπορτάζ φέρνει στο φως το πλάνο που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και μάλλον είναι το επικρατέστερο για το τέλος της σεζόν, με την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα της Ευρώπης, κι έπειτα να αρχίσουν ξανά Champions και το Europa League!

Το πλάνο δείχνει επιστροφή του Europa League στις 2-3 Αυγούστου με τα πρώτα ματς των ζευγαριών Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε που δεν έγιναν. Και όλες μαζί οι ρεβάνς (8 στο σύνολο) της φάσης των «16» να διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών και το Γουλβς-Ολυμπιακός.

Τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα γίνουν στις 10 και 13 Αυγούστου, τα ημιτελικά 17-20 και ο τελικός στις 27 του μηνός στο Γκντανσκ της Πολωνίας!

Το πλάνο για το Champions League είναι αντίστοιχο και, σύμφωνα με το Sky Italia, θα επιστρέφει σε δράση το διήμερο 7-8 Αυγούστου με τις εναπομείνασες ρεβάνς των «16» (Μπαρτσελόνα – Νάπολι, Γιουβέντους – Λιόν, Μπάγερν – Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ), διεξαγωγή των προημιτελικών στις 11-12 και 14-15 Αυγούστου, των ημιτελικών στις 18-19 και 21-22 του μηνός και του τελικού στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags