Facebook Pixel Άρης: Αδιανόητο σενάριο με Ουζουνίδη και παίκτη των Κίτρινων
| 2020-04-25 10:15:00

Αδιανόητο σενάριο με Ουζουνίδη και μεγάλη ελληνική ομάδα - Πρόταση 1.000.000 μέσα στην πανδημία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο σενάριο με Ουζουνίδη και μεγάλη ελληνική ομάδα - Πρόταση 1.000.000 μέσα στην πανδημία!

Δεδομένα στον Άρη τα οικονομικά προβλήματα είναι σημαντικά. Τόσο που έχουν – όπως έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ – τα πάντα. Πληρωμές, δόσεις συμβολαίων, ανανεώσεις, υπογραφές με προπονητή και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με προσθήκες. Όλα με διοικητική απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος έχει κηρύξει μια άτυπη στάση πληρωμών (και εμπορίου) μέχρι να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει και πάλι, αν όχι και ποιες συνθήκες θα διαμορφωθούν οικονομικά και αγωνιστικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, λογικό είναι οι «κίτρινοι» έχουν βγάλει στη βιτρίνα τους ό,τι… ασημικό μπορούν να βάλουν εκεί προσδοκώντας έσοδα. Και κακά τα ψέματα, δύο είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές τους, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Λίντσεϊ Ροζ. Για τον Γάλλο στόπερ τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ παιχνίδι. Γράφτηκε πως ο Αρης δέχτηκε πρόταση 700.000 ευρώ από ομάδα της Σερβίας, η οποία μάλιστα κάλυπτε το 75% των δικαιωμάτων που διατηρεί ο Αρης για τον 28χρονο αμυντικό (το άλλο 25% παραμένει στη Λοριάν).

Κυκλοφόρησε πως ο Αρης απέρριψε αυτή την πρόταση ζητώντας – με επίσημη διαρροή του – ένα εκατ. ευρώ από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τον Ροζ. Μεταξύ αυτών, όπως εκτιμάται, και από τον ΑΠΟΕΛ, όπου πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον Ροζ.

Τα ερωτήματα πολλά. Πώς ο Αρης για έναν παίκτη που έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, τον αγόρασε έναντι 180.000 ευρώ, ο Αρης που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και τεράστια έλλειψη ρευστού, θα έχει πρόταση 700.000 ευρώ και θα την απορρίπτει, ζητώντας το εξωπραγματικό τόσο για τις δικές του δυνατότητες όσο και για τις μετά πανδημίας συνθήκες 1 εκατ. ευρώ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή; Δύσκολο…

Επίσης, στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του, του Πρόδρομου Πετρίδη, προετοιμάζονται για σαρωτικές μειώσεις στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν, μειώσεις που θα αγγίζουν ακόμη και το 50%! Δεδομένο επίσης πως θα παραμείνει στον πάγκο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι. Ισα ίσα.

Οχι λοιπόν 1 εκατ. ευρώ που (και καλά…) ζητάει ο Αρης, ούτε τα μισά από τη φερόμενη πρόταση που απέρριψαν οι «κίτρινοι» δεν έχουν τη δυνατότητα, ούτε και την πρόθεση οι «γαλαζοκίτρινοι» να καταθέσουν. Τόσο απλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόταση-βόμβα Σαββίδη στον Μπέο - Aγοράζει και τον κάνει αφεντικό - Θα γίνει χαμός στη Superleague!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags