Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για τον Γουίλσον Εντουάρντο έχει χυθεί μπόλικο μελάνι τις τελευταίες ημέρες
| 2020-05-03 13:00:00

"Δολοφόνος" εκατομμυρίου! Κερδίζει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Θα "ρίξει" την Τούμπα με αυτά που κάνει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Δολοφόνος" εκατομμυρίου! Κερδίζει Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Θα "ρίξει" την Τούμπα με αυτά που κάνει!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για τον Γουίλσον Εντουάρντο έχει χυθεί μπόλικο μελάνι τις τελευταίες ημέρες. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ενεπλάκη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον όμως προκύπτει και από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Όπως προέβλεψε μάλιστα το sportdog, αποτελεί μία υπόθεση που αναμένεται να βάλει ξανά τις δύο ομάδες σε... διαμάχες μετά από αυτές στο δικαστικό τερέν.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή φτασμένο με παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μπράγκα λήγει το 2020 και τα ρεπορτάζ τον φέρνουν στην Ελλάδα, αφού ο ίδιος δεν προτίθεται να ανανεώσει. Το θέμα είναι σε ποια ομάδα θα θελήσει να πάει. Γιατί εκτός από τους Ερυθρόλευκους που από τον Γενάρη αναζητούν τον αντί-Ποντένσε στο κόλπο μπήκε και ο ΠΑΟΚ.

Και πλέον η πλάστιγγα γέρνει προς την ασπρόμαυρη πλευρά. Γιατί; Εξαιτίας της κοινής θητείας του ποδοσφαιριστή με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα. «Του άρεσε να δουλεύει με τον Φερέιρα. Έκανε τις καλύτερες χρονιές μαζί του. Πέρσι, στην τελευταία χρονιά του προπονητή πριν πάει στον ΠΑΟΚ, έπαιξε 42 ματς, είχε 16 γκολ και 6 ασίστ», είναι το πρώτο σχόλιο του Μιγκέλ Κορέια στο sportdog για την υπόθεση.

Οπότε η Θεσσαλονίκη φαντάζει ιδανικότερος προορισμός για τον ποδοσφαιριστή, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει. Η συνταγή άλλωστε είναι δοκιμασμένη. Ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί, ότι η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ενάντια στην απόφαση της διοίκησης για εξορθολογισμό του ρόστερ και επένδυση σε νεαρούς παίκτες, κυρίως από τα σπλάχνα της ομάδας με μεταπωλητική αξία. Ο Εντουάρντο απολάμβανε συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου και η περίπτωσή του δεδομένα δεν συμβαδίζει με τη συγκεκριμένη πολιτική.

Αναμφισβήτητα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βγάλει μάτια στην Ελλάδα και να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Η κύρια θέση του είναι στην αριστερή πτέρυγα, μπορεί όμως να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Διαθέτει γρήγορη σκέψη, τεχνική, ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα.

Οι κινήσεις του στο γήπεδο και ο τρόπος που χειρίζεται τη μπάλα δείχνουν, ότι είναι ένας παίκτης με ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική ευφυΐα. Είναι δεξιοπόδαρος, χρησιμοποιεί όμως και το αριστερό εξίσου καλά. Διαθέτει καλές εκτελέσεις φάουλ, δυνατό μακρινό σουτ και στα τετ α τετ δεν βγαίνει χαμένος. Τα τελειώματα του είναι δολοφονικά. Εκτελεί αστραπιαία και δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης σε αμυντικούς και τερματοφύλακα. Όταν παίζει ως δεύτερος επιθετικός παίρνει πολύ καλές τοποθετήσεις, έχει σωστό τάιμινγκ, παίρνει ριμπάουντ και σκοράρει, συνήθως ερχόμενος από πίσω.

Έχει καταφέρει γκολ με το κεφάλι, αλλά οι Έλληνες οπαδοί θα τον αγαπήσουν για τα ξαφνικά σουτ που εξαπολύει. Όποιον χώρο και να βρει ο Γουίλσον Εντουάρντο τον εκμεταλλεύεται. Διατηρεί επίσης ψυχρό αίμα, γι' αυτό και αναλαμβάνει εκτελέσεις πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "βόμβα" με Μακ! Γυρίζει Ελλάδα αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags