Facebook Pixel Γιώργος Γεωργίου – Παναθηναϊκός: Νέες ατάκες Γεωργίου στο sportdog για ΠΑΟ και Κινέζους - "Δεν κρατώ μυστικά - Σε λίγες μέρες θα..."!
| 2020-05-16 19:35:00

Νέες ατάκες Γεωργίου στο sportdog για ΠΑΟ και Κινέζους - "Δεν κρατώ μυστικά - Σε λίγες μέρες θα..."!

του Νίκου Στεργίου
Νέες ατάκες Γεωργίου στο sportdog για ΠΑΟ και Κινέζους - "Δεν κρατώ μυστικά - Σε λίγες μέρες θα..."!

Γιώργος Γεωργίου – Παναθηναϊκός: Βόμβα έριξε στην παναθηναϊκή επικαιρότητα ο Γιώργος Γεωργίου. Ο παλιός αρθρογράφος και vlogger του sportdog μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm ανέφερε ότι η «πράσινη» ΠΑΕ πουλήθηκε σε Κινέζους!

«Ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια, ξεφεύγει πια από την μιζέρια των τελευταίων χρόνων και με άλλες προοπτικές και όνειρα θα γίνει ο ανταγωνιστής των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργίου, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι οι Κινέζοι επενδυτές είναι όμιλος πέντε εταιρειών, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει τη συγκατάθεση της UEFA και από την κινέζικη κυβέρνηση για την απόκτηση συνολικά τεσσάρων συλλόγων στην Ευρώπη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Παναθηναϊκός, στον οποίο μάλιστα έχουν δώσει προτεραιότητα.

Αναφορές προηγούμενων ημερών υποστηρίζουν ότι μία εκ των κινεζικών εταιρειών αποτελεί μεγάλο brand name στην αθλητική ένδυση, καθώς και στις κατασκευές γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων και θεωρούν οι Κινέζοι πως η γρήγορη κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων παγκοσμίου βεληνεκούς, θα αποτελούν πόλο έλξης για κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Τo sportdog απευθύνθηκε στον Γιώργο Γεωργίου για το θέμα. «Ό,τι έχω να πω το είπα. Δεν κρατώ κάποιο μυστικό. Ό,τι ήξερα το είπα στο ραδιόφωνο. Θα δούμε σε λίγες μέρες», ήταν η πρώτη του ατάκα.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις απάντησε: «Προς το παρόν δεν κινείται τίποτα. Αν δεν ανοίξουν οι αεροπορικές γραμμές δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια».

Το συγκεκριμένο σενάριο πώλησης του Τριφυλλιού σε όμιλο κινεζικών εταιρειών μπορεί να διαψεύστηκε από την πράσινη ΠΑΕ κατηγορηματικά, ο δημοσιογράφος όμως στην εκπομπή του δήλωσε με σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου σε οπαδό του ΠΑΟ - Αυτό θα κάνει με την ΚΑΕ - Συνταρακτική εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags