Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη "ρουκέτα" του Μαρτίνς! "Τελειώνει" τον τίμιο φορ - Εκεί πάει με ποσό... ξεφτίλα
| 2020-05-31 20:45:00

Η πρώτη "ρουκέτα" του Μαρτίνς! "Τελειώνει" τον τίμιο φορ - Εκεί πάει με ποσό... ξεφτίλα

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη "ρουκέτα" του Μαρτίνς! "Τελειώνει" τον τίμιο φορ - Εκεί πάει με ποσό... ξεφτίλα

Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει και οι ομάδες μπορούν να "ζυγίσουν" τις απώλειές τους και να κάνουν σιγά σιγά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει αποφάσεις και για τους ουκ ολίγους δανεικούς που έχει παραχωρήσει, αξιολογώντας το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι όχι.

Τις τελευταίες ημέρες "παίζει" δυνατά στην επικαιρότητα το όνομα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, για τον οποίο ακούγεται πως θα συνεχίσει εκ νέου στην ισπανική Λεγανές, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από τον Ιανουάριο και έπειτα με τη μορφή δανεισμού.

Γράφεται πως οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με την ισπανική ομάδα για τον Γκερέρο, αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση προς το παρόν. Η Λεγανές δεν επιβεβαιώνει ότι υφίσταται οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ακόμα όμως και σε περίπτωση ανατροπής ο παίκτης δεν πρόκειται να παραμείνει στο Λιμάνι.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο 30χρονος επιθετικός θα βρει νέο σταθμό στην καριέρα του για του για τη νέα σεζόν, καθώς θα πρόκειται για μια εξέλιξη που αφήνει τους πάντες ευχαριστημένους. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν "καίγεται" για τον Γκερέρο, γι΄αυτό άλλωστε συναίνεσε στον δανεισμό του τον περασμένο Γενάρη, ενώ και ο ίδιος ο Ισπανός δεν έχει τη διάθεση να παραμείνει στην ομάδα ως... τριτοτέταρτη λύση στην επίθεση.

Όσον αφορά στη Λεγανές, δεν έχει αποσαφηνιστεί το αν οι διαπραγματεύσεις αφορούν την παράταση του δανεισμού του Γκερέρο ή την καταβολή της σχετικής ρήτρας αγοράς του παίκτη, που ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να τα βρουν κάπου στη μέση, δηλαδή ναι μεν με κανονική μεταγραφή, αλλά με ένα ποσό μικρότερο από την αρχικώς συμφωνηθείσα ρήτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βούιξε η πιάτσα! "Βόμβα" Ολυμπιακού με Καλάθη - Παρών ο Τζέιμς - Από τον Προμηθέα ο αντι-Καλάθης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags