Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Συμφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Ολυμπιακό - "Κόκκινη σε Βιεϊρίνια", έξαλλος Νικολακόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-06-08 00:43:00

Συμφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Ολυμπιακό - "Κόκκινη σε Βιεϊρίνια", έξαλλος Νικολακόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συμφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για Ολυμπιακό - "Κόκκινη σε Βιεϊρίνια", έξαλλος Νικολακόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Λίγες ήταν οι αμφισβητούμενες φάσεις από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τις οποίες ανέλυσαν οι καθηγητές διαιτησίας σε OPEN, ERT και MEGA και κατάφεραν μετά από καιρό να συμφωνήσουν!  

Αρχικά, ο Τάσος Κάκος μιλώντας στην εκπομπή «Total Football» στο OPEN TV στάθηκε κυρίως στην φάση του γκολ του Ελ Αραμπί το οποίο ακυρώθηκε στο 7ο λεπτό ως οφσάιντ. Σύμφωνα με τον πρώην διεθνή διαιτητή ορθώς ακυρώθηκε το γκολ με τον Παπαπέτρου να βλέπει την φάση και να την κρίνει με την γραμμή του οφσάιντ, κάτι που ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε ο Τάσος Κάκος αν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε μπλοκάρει την μπάλα, θα θεωρούνταν ότι έχει αλλάξει η κατοχή και έτσι το γκολ θα ήταν κανονικό.

Την ίδια άποψη είχε και ο Παναγιώτης Βαρούχας. «Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή, δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Παπαπέτρου», είπε αρχικά ο καθηγητής διαιτησίας στην «Αθλητική Κυριακή» και σχολίασε πως «αν δεν ήταν οφσάιντ, το γκολ του Ελ Αραμπί θα μετρούσε».

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Τσίκινης συμφώνησε με τη φάση του ακυρωθέν γκολ, ωστόσο χαρακτήρισε λανθασμένη την κίτρινη στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για ένα σκληρό μαρκάρισμα στο πρώτο ημίχρονο και σημείωσε πως θα έπρεπε ο Παπαπέτρου να το δείξει απευθείας κόκκινη. Με την συγκεκριμένη άποψη πάντως διαφώνησε ο γνωστός ρεπόρτερ Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής.

Δείτε σχετικά βίντεο και τα highlights της αναμέτρησης:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Χολέμπας! Επιστρέφει στην Ελλάδα για κορυφαία ομάδα - Είναι ο Ολυμπιακός ή μήπως...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags