Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: "Πέσιμο" Τσίκινη σε Δώνη - "Υπάρχει και δεύτερο πέναλτι" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-06 00:22:00

"Πέσιμο" Τσίκινη σε Δώνη - "Υπάρχει και δεύτερο πέναλτι" - Απίστευτη ατάκα Κάκου για Κομίνη! (Vid)

Sportdog Team
"Πέσιμο" Τσίκινη σε Δώνη - "Υπάρχει και δεύτερο πέναλτι" - Απίστευτη ατάκα Κάκου για Κομίνη! (Vid)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη «σήκωσε» πολλή συζήτηση, με τους Ηρακλή Τσίκινη και Τάσο Κάκο να αναλύουν τις αμφισβητούμενες φάσεις στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» και «Total Football» αντίστοιχα.

Ο Ηρακλής Τσίκινης στάθηκε σε ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός για ανατροπή του Μπα από τον Κουρμπέλη στο 17’, επισημαίνοντας πως υπάρχει παράβαση.

Ο κ. Τσίκινης αναφέρθηκε επίσης σε μια κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε για φάουλ του Μπουζούκη στον Φορτούνη.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας μίλησε για την αντίδραση του Δώνη στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο», ενώ υπογράμμισε πως θα έπρεπε να υπάρξει επανάληψη στην εκτέλεση!

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κάκος ήταν έξαλλος με τον Κομίνη, για τον οποίο είπε μεταξύ άλλων ότι εξαιτίας των αποφάσεών του «ντρέπεται που υπήρξε διαιτητής»!

Ο παλαίμαχος διαιτητής σχολίασε αρχικά ένα φάουλ του Κουρμπέλη στον Καμαρά μέσα στην περιοχή το οποίο ήταν πέναλτι για τον Ολυμπιακό και δεν δόθηκε.

Έπειτα αναφέρθηκε στις δύο φάσεις με τον Μπα την πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κουρμπέλη και στη συνέχεια την δεύτερη που δεν του δόθηκε και θα σήμαινε την αποβολή του.

Για το πέναλτι που τελικά κέρδισε ο Ολυμπιακός με τον Βαλμπουενά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, σχολίασε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως παράβαση και θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη στον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού για θέατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους "γλεντάει" ο Λάζαρος! Εκεί παίρνει μεταγραφή - Δεν είναι τελειωμένος - Θα κλάψουν στο λιμάνι;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags