Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν Τσίκινης, Κάκος - "Πέναλτι στον Χασάν" - Παρέμβαση Κούγια υπέρ ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-07-13 00:50:00

Τρελό! Συμφώνησαν Τσίκινης, Κάκος - "Πέναλτι στον Χασάν" - Παρέμβαση Κούγια υπέρ ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό! Συμφώνησαν Τσίκινης, Κάκος - "Πέναλτι στον Χασάν" - Παρέμβαση Κούγια υπέρ ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Φούντωσε ξανά η συζήτηση για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε στο 95’.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Μπρούνο μπήκε ωραία στην περιοχή από δεξιά, πέρασε τον Ροντρίγκο και γύρισε προς τα μέσα. Ο Σισέ νίκησε τον Πασχαλάκη, έκανε το σουτ, ο Χασάν πεσμένος στο έδαφος μαζί με τον Μιχαηλίδη σκόραρε, όμως ο Αιγύπτιος χρεώθηκε με οφσάιντ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας νωρίτερα μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή ξεκαθάρισε πως το γκολ σωστά ακυρώθηκε αφού υπάρχει οφσάιντ, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Ηρακλής Τσίκινης στο MEGA. Μάλιστα, κατά την ανάλυση των φάσεων, υπήρξε και… παρέμβαση του Αλέξη Κούγια που ήταν στο πάνελ της εκπομπής, με τον γνωστό δικηγόρο να «δικαιώνει» τον διαιτητή και τον ΠΑΟΚ και να αναφέρει πως υπάρχει και φάουλ του Αιγύπτιου!

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Τσίκινης στην ανάλυση των φάσεων του MEGA σημείωσε πως στο 91’ υπάρχει πέναλτι του Βαρέλα στον Χασάν για τράβηγμα εντός περιοχής και αναρωτήθηκε γιατί δεν το είδαν στο VAR.

Δείτε το βίντεο με τον Ηρακλή Τσίκινη και τον Αλέξη Κούγια:

Από την πλευρά του ο Τάσος Κάκος μιλώντας στο OPEN, συμφώνησε για τη φάση του 95’ με τους άλλους καθηγητές διαιτησίας και τον Αλέξη Κούγια, σημειώνοντας πως εκτός από οφσάιντ, έχουν γίνει και τρία επιθετικά φάουλ από τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ - Ανατρέπει τον σχεδιασμό - Το έχει μάθει ο Σαββίδης; Γελάνε στον Ολυμπιακό!

Δείτε την ανάλυση των φάσεων από τον Τάσο Κάκο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags