Facebook Pixel Απρόσμενη εξέλιξη για Βαγιαννίδη! Έμεινε άφωνος ο μικρός
| 2020-08-28 11:46:00

Απρόσμενη εξέλιξη για Βαγιαννίδη! Έμεινε άφωνος ο μικρός - Ποιον "καθάρισε" άσος του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Απρόσμενη εξέλιξη για Βαγιαννίδη! Έμεινε άφωνος ο μικρός - Ποιον "καθάρισε" άσος του Ολυμπιακού!

Θόρυβο προκάλεσαν σε πιάτσες, μανατζερικές και ποδοσφαιρικές, οι πρόσφατες κλήσεις στην Εθνική Κ21 (παλιά Ελπίδων). Για την ακρίβεια κάποιες μη κλήσεις δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, όσο καλοπροαίρετος και πλέον αντικειμενικός κι αν είναι κάποιος. Τι εννοώ; Μεταφέρω αυτά που απλώς ακούγονται και θα καταλάβετε...

Πρώτη έκπληξη και μάλιστα μεγάλη, σε συνδιασμό με την τριάδα που κλήθηκε, στη θέση του γκολκίπερ. Κι αυτό αφού αγνοήθηκε ο Χρήστος Μανδάς, παρότι προερχόταν από μια σεζόν με συμμετοχές στον Ατρόμητο, ενώ στα πλέι άουτ μέτρησε περισσότερες από τον Μέγερι. Πόσο μάλλον όταν οι προπονητές τερματοφυλάκων στις μικρές Εθνικές ομάδες πίνουν νερό στο ταλέντο του Κορυδαλλιώτη κίπερ.

Λογικά, λοιπόν, την ευθύνη για να κοπεί ο Χρήστος Μανδάς την πήρε πάνω του ο κόουτς Γιάννης Γκούμας. Και εντάξει ο Ξενόπουλος, έγραψε στο κοντέρ του συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και πήγε καλά. Η κλήση των άλλων δύο όμως, προκαλεί ερωτηματικά. 

Κι αυτό αφού ο μεν Μάριος Σιαμπάνης προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και μια σεζόν χωρίς ματς, ενώ ο Αντώνης Στεργιάκης μέσα στο 2020 είχε όλα και όλα δυο 90λεπτα με τη Σλάβια Σόφιας κι αυτά στις αρχές του Μάρτη, ενώ στα υπόλοιπα ματς ήταν εκτός αποστολής! Ο Σιαμπάνης είναι βέβαια του Ολυμπιακού, ενώ ο Στεργιάκης προτείνεται δεξιά κι αριστερά και μεταγραφικά είχε ανάγκη μια τέτοια κλήση.



Έκπληξη Νο2, η οποία σήκωσε εξίσου πολλή σκόνη, αφορούσε πάλι μη κλήση. Αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη. Μιλάμε για ένα από τα λίγα wonder kind του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το οποίο έκαναν παρέλαση μεγάλες ξένες ομάδες, για να καταλήξει τελικά στην Ίντερ (την ορίτζιναλ, δηλαδή του Μιλάνου και όχι της... Μπρατισλάβας).

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε δεν σταμάτησε να προπονείται (πρώτα στην Κολωνία, σε ειδικό κέντρο και τελευταία στη Θεσσαλονίκη), ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος και να διεκδικήσει την ευκαιρία του στις αρχές Σεπτέμβρη, όταν εμφανιστεί στις προπονήσεις της Ίντερ. 

Σίγουρα το "γαλανόλευκο" τιμ ήταν ενημερωμένο αλλά δεν... συγκινήθηκε καθόλου ούτε απ' αυτό. Οι... κακεντρεχείς γλώσσες λένε πως ενδεχομένως ο Βαγιαννίδης να πλήρωσε με τη μη κλήση του τη συνεργασία του με το μανατζερικό γραφείο των Βρύζα - Διαμαντόπουλου. Παρότι ο πρώτος είχε περάσει απο τις Εθνικές ομάδες...

Όσον αφορά βέβαια στο επιχείρημα ότι τόσο ο Μανδάς όσο και ο Βαγιαννίδης είναι του 2001, δηλαδή πως έχουν... μέλλον ακόμη αφού είναι νεότεροι (ρίχνοντας βάρος ο Γκούμας σε κλήσεις γεννημένων το 1998, 1999, 2000), δεν μπορεί να σταθεί. Γιατί τότε και οι Μιχαηλίδης, Τζόλης δεν θα έπρεπε να κληθούν στην Εθνική Ανδρών, ούτε ο Λιόβας στην Ελπίδων αφού κι αυτός είναι του 2001.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags