Facebook Pixel Τιάγκο Σίλβα - Ολυμπιακός: Για αυτό έμεινε εκτός λίστας Champions League του Ολυμπιακού ο Τιάγκο Σίλβα - Νέος... Ντουρμάζ
Ποδόσφαιρο
| 2020-10-07 20:56:00

Για αυτό έμεινε εκτός λίστας Champions League του Ολυμπιακού ο Τιάγκο Σίλβα - Νέος... Ντουρμάζ

Sportdog Team
Για αυτό έμεινε εκτός λίστας Champions League του Ολυμπιακού ο Τιάγκο Σίλβα - Νέος... Ντουρμάζ

Τιάγκο Σίλβα - Ολυμπιακός:  Δεν θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα ο Τιάγκο Σίλβα. Δεν θα αγωνιστεί στο Champions League, αφού ο Μαρτίνς τού εξήγησε τους λόγους που δεν μπορούσε να τον συμπεριλάβει στη λίστα που εστάλη στην UEFA αργά το βράδυ της Τρίτης (6/10).

Δυστυχώς για τον 27χρονο Πορτογάλο χαφ, έπρεπε ο Μαρτίνς να κάνει κάποιες επιλογές. Δύσκολες επιλογές για την ακρίβεια...

Πέρσι είχε αφήσει εκτός λίστας τον Σουντανί και στην πορεία των ομίλων είχε φανεί ότι χρειαζόταν.

Τώρα, βλέποντας τον Σουντανί ότι έχει γυρίσει καλά από τον τραυματισμό του και παίρνοντας τις διαβεβαιώσεις από το ιατρικό τιμ, ότι μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου θα είναι σε θέση να βοηθήσει, αποφάσισε να τον βάλει στη λίστα, γιατί με την ποιότητά του και την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τόσο από τα άκρα, όσο και ως σέντερ φορ.

Οπότε, έπρεπε να επιλέξει... Θα άφηνε έξω είτε τον Τιάγκο Σίλβα, είτε τον Ντρέγκερ. Ο Τυνήσιος δεν μπορούσε να μείνει εκτός, γιατί δεν θα υπήρχε «μπακ απ» του Ραφίνια, ειδικά από τη στιγμή που αποφασίστηκε να μην είναι στη λίστα ούτε ο Μπρούνο.

Αντιθέτως, στα χαφ υπάρχει... πολυκοσμία. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, συν φυσικά ο Φορτούνης, ο Βαλμπουενά για πίσω από τον φορ (εκεί όπου μπορεί να βοηθήσει ο Τιάγκο) και ως έσχατη λύση ο Ανδρούτσος που ούτως ή άλλως δεν «έφαγε» τη θέση κανενός, αλλά μπήκε επειδή είναι Έλληνας.

Ο Μαρτίνς πήρε μία απόφαση που δεν ήθελε, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Για να έχει μία όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη ομάδα σε όλες τις γραμμές, έπρεπε να προχωρήσει σε κάποιες σκληρές αποφάσεις.

Το ίδιο σκληρή απόφαση ήταν να αφήσει έξω και τον Κρίστινσον. Όμως, τα ζύγισε τα πράγματα και είδε ότι για να μπουν ο Σουντανί και ο Ντρέγκερ, δεν έφταναν τα «κοψίματα» των Λοβέρα και Τιάγκο Σίλβα. Έπρεπε να μείνει εκτός και ο Κρίστινσον...

Κάθε Σεπτέμβρη πάντως υπάρχει ο συγκεκριμένος «πονοκέφαλος». Θυμίζουμε ότι το 2015 ο Μάρκο Σίλβα είχε στις βασικές του επιλογές τον Ντουρμάζ στους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά όταν ήρθε στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου ο Ερνάνι, έπρεπε να επιλέξει έναν εκ των δύο για τη λίστα. Και τελικά «έκοψε» τον Ντουρμάζ!

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags