Facebook Pixel Έκπληκτοι στη Μίλαν με Ψεύτη, μίλησε με Αλαφούζο κι έφυγε για Βραζιλία!
| 2020-10-14 15:25:00

Άφωνοι στη Μίλαν με Ψεύτη - Μίλησε με Αλαφούζο κι έφυγε για Βραζιλία - Ειδικός όρος για Μαουρίσιο!

Οι Μιχείες
Άφωνοι στη Μίλαν με Ψεύτη - Μίλησε με Αλαφούζο κι έφυγε για Βραζιλία - Ειδικός όρος για Μαουρίσιο!

Από τον Σκύλο είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά τον προηγούμενο μήνα για το (ένα ακόμη) super deal των Αστέρα Τρίπολης/Αντώνη Αποστολόπουλου (μεγαλοατζέντης, ιδιοκτήτης της Sportsconnection) με τη Μίλαν, που αφορούσε τον Φώτη Ψεύτη.

Ο 17χρονος κίπερ, για τον οποίο υπάρχουν στελέχη των "ροσονέρι" που πιστεύουν πως μπορεί να εξελιχθεί και να φτάσει πολύ ψηλά, έκανε  κιόλας ντεμπούτο με την Κ18 της Mίλαν. 

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, στην πρεμιέρα της Πριμαβέρα υπερασπίστηκε την εστία των "ροσονέρο" κόντρα στη Φιορεντίνα, ομολογουμένως με εντυπωσιακό τρόπο. Μεταξύ άλλων απέκρουσε και δύο πέναλτι και νικήθηκε μόνο από τη βούλα!

Για όσους δεν το κατάλαβαν οι "βιόλα" κέρδισαν τρία πέναλτι, με τον Ψεύτη να πιάνει τα δύο! Γενικά ήταν εξαιρετικός ενώ στο 86' αποβλήθηκε. Καλύτερα αρχή δεν μπορούσε να κάνει ο Ψεύτης στη μεγάλη Mίλαν, για την οποία αποτελεί ένα επενδυτικό στοίχημα που θα το υποστηρίξουν γιατί το πιστεύουν (η φωτογραφία είναι αποκλειστική του sportdog από τις υπογραφές - αριστερά ο Φρέντερικ Μασάρα, τεχνικός διευθυντής και δεξιά ο μεγάλος Πάολο Μαλντίνι).



Για να μιμηθώ, κλέψω λίγο από τη δόξα και απο τις πετυχημένες παρασκηνιακές GOALάρες, έχω και δυο παρασκήνια ίντριγκας παρακάτω:

1η) Γράφτηκε σε άλλη διαδυκτιακή στήλη πως ο Σα Πίντο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Πολύ σωστό... Όπως και οτι μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Σωστό επίσης... Μάλιστα δυο φορές και όχι μία. Η δεύτερη ήταν τη Δευτέρα κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε καταλήξει απο το Σάββατο στον Λάζλο Μπόλονι και τη Δευτέρα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Ρουμάνου προπονητή για την τελική διαπραγμάτευση.

Λεπτομέρεια: ο Σα Πίντo έχει τον ίδιο ατζέντη με του Φερέιρα του ΠΑΟΚ, κοινώς είναι "ομόσταβλος" με τον Άμπελ. Αυτός άλλωστε του βρήκε τη νέα του δουλειά, στη μακρινή Βραζιλία. Η επιτυχία του Ζεσούς με τη Φλαμένγκο έχει ανοίξει για τα καλά τις πόρτες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος στους Πορτογάλους ατζέντηδες. Θυμίζω πως πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε... περάσει από εκει ο Μπέντο (από την Κρουιζέρο). Για να επανέλθω στον Σα Πίντo, από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" αναχώρησε την Τρίτη (13 Οκτωβρίου) για το μακρινό ταξίδι στη Βραζιλία, προκειμένου να υπογράψει στη Βάσκο ντα Γκάμα...



2η) Επειδή όπως διάβασα κάποια παλικάρια συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτά που γράφουμε στον Σκύλο, είτε από αυτή εδώ τη στήλη, είτε απο τις GOALάρες, και να σχολιάζουν κατά το δοκούν, απλά να ρωτήσω για το ποσό του συμβολαίου του Μαουρίσιο που αποτέλεσε επίσημη διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκoς στο ρεπορτάζ: οι φιξ αποδοχές του Βραζιλιάνου έχουν μπροστά το 4 ή το 5 και μετά άλλα τέσσερα ψηφία; Δεν θα βάλουν σε αυτό όμως το ποσό για το ενοίκιο σπιτιού, τα μπόνους (είναι δύο κατηγοριών). Και να μας ποuν αν υπάρχει και ειδικός όρος (...ειδικού σκοπού) στο συμβόλαιο του Μαούρι. Προφανώς και θα επανέλθω...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags