Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Το απίστευτο "κόλπο" του Σαββίδη που "βγάζει" σχεδόν 4.000.000!
| 2020-10-29 10:14:00

Έτσι τους "γδέρνει": Μεγάλο "κόλπο" Ιβάν με Φερέιρα - "Βγάζει" 4.000.000 - Τρελά λεφτά και σε Αμπέλ!

Οι Μιχείες
Έτσι τους "γδέρνει": Μεγάλο "κόλπο" Ιβάν με Φερέιρα - "Βγάζει" 4.000.000 - Τρελά λεφτά και σε Αμπέλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα απόψε για το Γιουρόπα Λιγκ στη Γρανάδα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα είναι και ο τελευταίος του Αμπελ Φερέιρα στον πάγκο του. Μόνο που η αποχώρηση του Πορτογάλου κόουτς δεν θα έχει σχέση με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αλλά με την... Παλμέιρας!

Και μπορεί απο χθες να έχει... βουίξει η Βραζιλία για προφορική συμφωνία της Παλμέιρας με την πλευρά του Φερέιρα, αλλά στον Δικέφαλο μάλλον το είχαν... κρυφό καμάρι. Θα μου πείτε υπάρχει και ένας αγώνας ενόψει αλλά δεν ήταν μόνο αυτό...

Η στήλη ψάχτηκε στο μανατζερικό τρίγωνο Θεσσαλονίκη - Πορτογαλία - Βραζιλία και πληροφορήθηκε ότι η πλευρά του ΠΑOΚ προσπάθησε/προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος από τη... μεταγραφή του Φερέιρα στην Παλμέιρας. 

Γι' αυτό καθυστερεί το ντιλάρισμα, τηρεί σιγή ιχθύος επικοινωνιακά και στέλνει το "μήνυμα" στον ατζέντη του Φερέιρα, τον Ουγκο Καζούντα (αυτός πήγε την πρόταση στον Ρέμπε, με τη σύμφωνη γνώμη και του πελάτη του ασφαλώς), πως ακόμη το αφεντικό (Ιβάν Σαββίδης) δεν έχει αποφασίσει και το σκέφτεται...

Πάμε και στο... ψητό: μάθαμε πως η Παλμέιρας που καίγεται να κλείσει προπονητή μετά την απόλυση του διάσημου Λουξεμπούργκο, προσφέρει στον ΠΑOΚ ως αποζημίωση για να σπάσει... το συμβόλαιο Φερέιρα 700.000 ευρώ κας, ποσό που ανέβηκε από τα 600 χιλιάρικα που ήταν η αρχική προσφορά. Με τον Ρέμπε να προσπαθεί να τους πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα κι αν γίνεται 900.000 με 1 εκατομμύριο. Η διαπράγματευση δηλαδή μεταξύ των δυο κλαμπ έχει... απομείνει για να ντιλάρουν αλλά πολύ δύσκολα θα χαλάσει η δουλειά για 200.000 ευρώ. 

Άλλωστε ο Άμπελ τόσο το καλοκαίρι (που τον κράτησε και τον στήριξε ο Ρέμπε) ήταν για... σουτ, όσο και μετά τα τελευταία αποτελέσματα δεχόταν εντονότατη κριτική και μεγάλη πίεση ενώ η θέση του ήταν ξανά επισφαλής. Οπότε η... εμφάνιση της Παλμέιρας (όχι και τόσο αυθόρμητη ή ξαφνική αφού ο Αμπελ και ενήμερος ήταν και δεν τη... γείωσε) μάλλον εξυπηρετεί τόσο τον Πορτογάλο κόουτς, όσο και τον ΠΑOΚ (κι ας μην το παραδέχονται στην Τούμπα).



Η Παλμέιρας που την τελευταία 5ετία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βραζιλία το 2016 και το 2018 και είναι απο τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας, αρχικά πήγε στον Σετιέν, τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα αλλά και της Μπέτις. Μάλιστα, του πρόσφερε συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές plus 2 εκατομμυρίων.

Η ξεγυρίστη χυλόπιτα όμως, που έφαγαν απο τον Σετιέν έφερε στο... δρόμο της Παλμέιρας τον Αμπελ Φερέιρα. Μην ξεχνάτε πως τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα στη Βραζιλία ο... Πορτογάλος κόουτς, κάτι που έγινε πιο έντονο μετά την επιτυχία του Ζεσούς με τη Φλαμένγκο. 

Το γεγονός, λοιπόν, πως ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα απέκλεισε τη μεγάλη Μπενφίκα του σπουδαίου Ζεσούς, ανέβασε αυτομάτως τις μετοχές του Αμπελ στη χώρα του καφέ και διευκόλυνε τη μανατζερική 3άδα (Καζούντα, Πιέρ Φερνάντες, Τάι) που τον προωθεί στην Παλμέιρας.

Στο δια ταύτα; Η Παλμέιρας στον Αμπελ Φερέιρα δεν δίνει τα λεφτά που πρόσφερε στον Σετιέν (ήταν υπέρβαση γι' αυτούς τα 2 εκατομμύρια) αλλά κάτι παραπάνω απο τα μισά. Δηλαδή κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται στο εν λόγω ποσό οι αμοιβές των συνεργατών που θα κουβαλήσει μαζί του. Και τα υπόλοιπα θα πάνε από την Παλμέιρας, αν όχι όλα, για την αποζημίωση του ΠΑOΚ.

Συν το ότι ο Δικέφαλος αν... πουλήσει τον Φερέιρα θα γλιτώσει περίπου 1 εκατομμύριο φέτος κι άλλα κοντά στα 2 εκατ. για την τρίτη χρονιά του κλειστού συμβολαίου του (συμπεριλαμάνονται εδώ και οι αμοιβές του τιμ Φερέιρα). Δεν τα λες και λίγα... 

Βέβαια, ο Σαββίδης τον είχε χρυσοπληρώσει αφού έσκασε αέρα πάνω απο 2,2 εκατ. ευρώ στον πρόεδρο της Μπράγκα για να "απελευθερώσει" το... κελεπούρι Άμπελ και να τον πάρει στην Τούμπα, προσβλέποντας πως θα γινόταν ο... Πέδρο Μαρτίνς του ΠΑOΚ (καμία... σχέση, όπως αποδείχτηκε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη μεταγραφική "πατάτα" του ΠΑΟΚ - Διώχνουν το... σούπερ ταλέντο - Τωρά είναι είναι... γυάλινος και παλτό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags