Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ανύπαρκτες" μεταγραφές Μαρτίνς! 4 "μύρια" για την... αργοκαρούτα - "Έκαψε" Χολέμπας - Τιάγκο, ζεις;
| 2020-11-26 18:14:00

"Ανύπαρκτες" μεταγραφές Μαρτίνς! 4 "μύρια" για την... αργοκαρούτα - "Έκαψε" Χολέμπας - Τιάγκο, ζεις;

Του Αδέσποτου
"Ανύπαρκτες" μεταγραφές Μαρτίνς! 4 "μύρια" για την... αργοκαρούτα - "Έκαψε" Χολέμπας - Τιάγκο, ζεις;

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Πέμπτη λοιπόν, η εκπομπή ασχολήθηκε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και με τις μεταγραφές που ακόμα... έρχονται!

** Με εξαίρεση τους Εμβιλά και Ραφίνια καμία μεταγραφή δεν έχει αποδώσει στον Ολυμπιακό. Και ο Πέπε που έπαιξε κόντρα στη Σίτι αντί του Μπουχαλάκη, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Ο Πορτογάλος έχει παίξει τρία ματς, αλλά δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο ακόμα. Είναι αργός, χωρίς ρυθμό και δεν έχει το κάθετο ποδόσφαιρο. Τέσσερα εκατομμύρια κόστισε!



** Ο Μπρούμα που ήρθε ως αντι-Ποντένσε, έχει παίξει δύο ημίχρονα, όμως τώρα πάλι είναι τραυματίας. Ο Βινάγκρε ήρθε για βασικός και ο Χολέμπας για αντικαταστάτης του, όμως ο Έλληνας άσος έχει… ξεζουμιστεί και τον νεαρό Πορτογάλο ακόμα δεν τον έχουμε δει.

** Ο Τιάγκο Σίλβα, μετά από μία καλή και γεμάτη σεζόν στη Νότιγχαμ, δεν τον έχουμε δει ακόμα. Κι αυτός Πορτογάλος. Ο τέταρτος Πορτογάλος που έφερε ο Πέδρο Μαρτίνς και παρότι φτάσαμε τέλη Νοεμβρίου, ακόμα δεν έχει πάρει τίποτα από αυτούς ο Ολυμπιακός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Σίτι; Έσκασε σήμερα νέο ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags