Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ατακάρες Παπαδόπουλου για ΑΕΚ-ΠΑΟ - Σε ποιον δίνει προβάδισμα - Ποιους παίκτες ξεχωρίζει!
| 2020-12-06 09:29:00

Ατακάρες Παπαδόπουλου για ΑΕΚ-ΠΑΟ - Σε ποιον δίνει προβάδισμα - Ποιους παίκτες ξεχωρίζει!

Sportdog Team
Ατακάρες Παπαδόπουλου για ΑΕΚ-ΠΑΟ - Σε ποιον δίνει προβάδισμα - Ποιους παίκτες ξεχωρίζει!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Tα προγνωστικά του για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό παρέθεσε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Livesport» ο 39χρονος:

- Θεωρείς πιο σημαντικό το ματς για τον Παναθηναϊκό ή για την ΑΕΚ, παρότι μιλάμε για ένα ματς πρώτου γύρου που δεν καθορίζει τίποτα;

«Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Όντως δεν καθορίζει τίποτα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ήδη χάσει πολλούς βαθμούς, έχει μείνει πολύ πίσω για τη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που είναι ένας από τους στόχους του φέτος. Και για την ΑΕΚ, βέβαια, είναι πολύ σημαντικό, μάλλον όμως για άλλους λόγους. Επειδή έχει πίεση για το πρωτάθλημα μετά και τις εμφανίσεις της στο Europa League και φαίνεται να επικρατεί μια σύγχυση στην ομάδα. Όμως στο πρωτάθλημα έως τώρα έχει δείξει ένα διαφορετικό πολύ καλύτερο πρόσωπο».

- Ποια είναι η εικόνα σου για τον Παναθηναϊκό έως τώρα;

«Φαίνεται ότι άλλαξαν ήδη πολλά μετά την αλλαγή προπονητή. Αγωνιστικά η ομάδα προχωρά με ένα διαφορετικό μοντέλο. Όχι τόσες πολλές πάσες όπως επί Πογιάτος. Ο Μπόλονι, απ'αυτά που βλέπουμε στα ματς, μοιάζει να θέλει πιο aggressive παίκτες με τρεξίματα και δύναμη και έχει δώσει βάση στη φυσική κατάσταση. Αυτό έχει φανεί στα δύο τελευταία παιχνίδια, στα οποία ο Παναθηναϊκός ήταν αποδοτικός και παραγωγικός και στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Στην εκκίνηση της σεζόν ο Παναθηναϊκός έδειχνε ομάδα που δεν μπορούσε να καταθέσει υψηλή ένταση για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια των αγώνων. Είναι γενικά σε ανοδική πορεία. Έχει και περισσότερες επιλογές πλέον ο κόουτς. Έχει τον Μαουρίσιο, έχει τον Βιγιαφάνιες, έχει βελτιωθεί στη μεσαία γραμμή ο Παναθηναϊκός, είναι ελπιδοφόρες και οι εμφανίσεις του Αλεξανδρόπουλου».

Όσον αφορά την πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα του ματς δήλωσε:

«Το βλέπω ισορροπημένο το ματς βάσει της κατάστασης της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ του πρωταθλήματος είναι πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, όμως δεν ξέρουμε πόσο θα έχει επηρεαστεί από τα ευρωπαϊκά ματς. Έχει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα, αλλά ο Παναθηναϊκός πάει καλύτερα προετοιμασμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το βλέπω κοντά στην ισοπαλία το παιχνίδι, με μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Θα είναι πολύ σημαντικές οι στατικές φάσεις και οι key players της ΑΕΚ, δηλαδή ο Μάνταλος με τον Λιβάγια που είναι απρόβλεπτοι, δημιουργικοί και σκόρερ. Δεν θα φοβόμουν τους ακραίους μπακ της ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθούσα να περιορίσω αυτούς τους δύο παίκτες. Και από την άλλη πλευρά θα πρόσεχα τον Βιγιαφάνιες και τους Μακέντα, Καρλίτος. Όμως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει και ταχύτητα στις αντεπιθέσεις...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags