Facebook Pixel Άρης: Xαμός με Πρίγιοβιτς: Χαλάει τη μεταγραφή ο Ιβάν
| 2020-12-28 13:44:00

Xαμός με Πρίγιοβιτς - Χαλάει τη μεταγραφή ο Ιβάν - Απαντάει με... Ολυμπιακό ο Καρυπίδης - Κόλαση!

Οι Μιχείες
Xαμός με Πρίγιοβιτς - Χαλάει τη μεταγραφή ο Ιβάν - Απαντάει με... Ολυμπιακό ο Καρυπίδης - Κόλαση!

Άρης: Συζητήθηκε αρκετά το ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τη βολιδοσκόπηση του Άρη για τις προθέσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να ρώτησε με πόσα χρήματα θα αποφάσιζε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η υπόθεση συσχετίστηκε με κάποιον τρόπο με τη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγιε, ο οποίος μετά την ποδοσφαιρική περιπέτεια σε Κίνα και Ισπανία επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. 

Οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, καθότι τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Θεωρώ λοιπόν, ότι είναι μία επικοινωνιακή κίνηση από πλευράς Άρη.

Πρόσφατα γράφτηκε, και δεν διαψεύστηκε, ότι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι ο "εκλεκτός" του Θόδωρου Καρυπίδη για την επίθεση του Άρη! Ο 30χρονος φορ, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, έκανε έναν χρόνο δανεικός στη Λεγανές και τώρα βρίσκεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022.

Είναι γνωστές συν τοις άλλοις οι... μουρμούρες περί σχέσεων του Άρη με τον Ολυμπιακό. Οπότε η κίνηση για Πρίγιοβιτς που έχει παοκτσήδικο παρελθόν έρχεται για να ισορροπήσει επικοινωνιακά τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία φέρεται να ψάχνει ένα μεγάλο "μπαμ" τον Γενάρη.

Γιατί μην ξεχνάτε, ότι εκτός από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις, ο Άρης τον περασμένο Ιούλιο έκανε και κίνηση για να πάρει τον γνωστό τοις πάσι Μάριο Μπαλοτέλι. Τον έφερε όμως ο Καρυπίδης;

Κοντολογίς, η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στον Άρη εκτός από οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να γίνει εξαιτίας δύο επιπρόσθετων παραγόντων. Πρώτον είναι οι δεσμοί του παίκτη με τον ΠΑΟΚ και δεύτερον οι σχέσεις του Δικεφάλου του Βορρά με το σερβικό λόμπι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags