Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ανασταίνει τον Μήτρογλου - Δίδυμο μπροστά με Ελ Αραμπί"
| 2021-01-01 20:18:00

"Ανασταίνει τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός - Δίδυμο μπροστά με Ελ Αραμπί - Εναλλακτική ο Γκερέρο"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ανασταίνει τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός - Δίδυμο μπροστά με Ελ Αραμπί - Εναλλακτική ο Γκερέρο"

Ολυμπιακός: Η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Αχμέντ Χασάν δεδομένα χαροποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η επιστροφή του Αιγυπτίου σε πλήρης ρυθμούς και 100% αγωνιστική δράση είναι ένα μεγάλο ερώτημα που συνεχίζει να απασχολεί. Γι'αυτό, όπως μεταφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την ενίσχυση στην επίθεση.

Ήδη τις τελευταίες ώρες έχουν παρελάσει στον Τύπο ηχηρά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, τα οποία είτε είναι γνωστά από το ερυθρόλευκο παρελθόν τους, είτε από τη θητεία τους στη Super League. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των Μήτρογλου, Γκερέρο, Πρίγοβιτς, Αραούχο και Κουλούρη.

Ο Μητρογλου ταιριάζει με τον Ελ Αραμπί

Σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη η ιδανικότερη λύση για τον Ολυμπιακό έχει ελληνικό αίμα.

«Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι ο Μήτρογλου. Είναι όμως γέννημα θρέμμα και νομίζω, ότι θα ταίριαζε περισσότερο και με τον Ελ Αραμπί», είναι το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού στο Sportdog.

Γιατί ταιριάζει ο Μητρογκόλ με τον Μαροκινό; «Επειδή ο Ελ Αραμπί είναι πολύ κινητικός. Βγαίνει εκτός περιοχής, πάει αριστερά και δεξιά, ανοίγει διαδρόμους. Ο Κώστας είναι ένα κεντρικό σέντερ φορ, το οποίο αν βρει την εστία κατά μέτωπο μπορεί να εκτελέσει αποτελεσματικά», απαντά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για αλλαγή συστήματος σε 4-4-2. « Αυτή είναι η εξέλιξη, με Βαλμπουενά και Φορτούνη δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες. Κάπως έτσι βλέπω να περπατά αυτή η προσθήκη», σημειώνει.

Εναλλακτική ο Γκερέρο

Ερυθρόλευκο παρελθόν όμως έχει και ο Γκερέρο, ο οποίος δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής. «Είναι μία δεύτερη λύση σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πηγαίνει με το 4-3-3. Είναι όμως εναλλακτική περίπτωση. Γιατί οι ερυθρόλευκοι έχουν κεντρικό σέντερ φορ με τον Ελ Αραμπί», τονίζει ο κόουτς.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Πρίγιοβιτς, Αραούχο και Κολούρη, τις θεωρεί πολύ δύσκολες. «Αυτός που θα έρθει θα πρέπει να ξέρει, ότι θα είναι έξω».

Το τελευταίο... μητρο-γκόλ και η ευκαιρία που πρέπει να πάρει

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο Μήτρογλου θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ. Εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται στο Βελοντρόμ από τον Βίλας Μπόας. Έγιναν προσπάθειες να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Καμία ομάδα όμως δεν δεχόταν να καλύψει το κασέ του 32χρονο φορ, ο οποίος σύμφωνα με τους υπολογισμούς της γαλλικής ιστοσελίδας sportune.fr, κοστίζει στους Μαρσεγέζους 9.584 ευρώ για κάθε λεπτό που αγωνίστηκε, ενώ αν παραμείνει στη Μασσαλία μέχρι το καλοκαίρι θα έχει κοστίσει 13.742 ευρώ το λεπτό.

O Μήτρογλου έχει να αγωνιστεί από τις 18 Δεκεμβρίου 2019 για το Κύπελλο Ολλανδίας, όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Αϊντχόβεν. Μάλιστα αυτό ήταν το τελευταίο γκολ που σημείωσε σε μία σεζόν που ολοκλήρωσε με 3 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

 «Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τον αναστήσει. Πρέπει να τον βοηθήσει, να του δώσει την ευκαιρία, να επιστρέψει. Θα τον ετοιμάσει να είναι ακόμα πιο δυνατή λύση για του χρόνου. Πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία, γιατί ο Κώστας έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Αξίζει να την πάρει. Θα είναι καλό τόσο για αυτόν όσο και για την εθνική ομάδα, αν επαναπατριστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη έκπληξη στο Λιμάνι - Φωτιά μετά τον Ρέαμπτσιουκ - Φορ που ήθελε κι άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags