Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Φοβερές δηλώσεις πριν το ντέρμπι - Αποθέωση για Γκαρσία από τον Τσιρίλο
| 2021-01-22 23:55:00

Φοβερές δηλώσεις πριν το ντέρμπι - Αποθέωση για Γκαρσία από πρώην ΑΕΚτζή!

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις πριν το ντέρμπι - Αποθέωση για Γκαρσία από πρώην ΑΕΚτζή!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ.

Ενόψει του ντέρμπι των Δικεφάλων την Κυριακή στην Τούμπα, ο Ιταλός φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο Τσιρίλο ανέλυσε τους δύο μονομάχους, ενώ μίλησε παράλληλα και για τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο και αποθέωσε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σχέση του με τον Γκαρσία: «Είμαστε καλοί φίλοι. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να κάνεις φίλους. Μπορώ να πω πως έχω τρία με τέσσερα παιδιά που είναι δίπλα μου. Με τον Πάμπλο έχω περάσει 3 χρόνια φανταστικά είναι ένα καταπληκτικό παιδί, ένας αληθινός άνθρωπος. Πάντα είχαμε το ίδιο μυαλό για το ποδόσφαιρο. Για το ποδόσφαιρο μπορεί να πάει πάνω σε ένα… βουνό».

Για την νέα του πορεία ως πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ: «Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τις ακαδημίες. Ήταν όνειρο του να πάει στην πρώτη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ. Θέλει λίγο υπομονή γιατί ο Πάμπλο έχει καλές ιδέες και σιγά σιγά θα το δούνε όλοι αυτό. Το καλό είναι πως δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του και για αυτό τον αγαπάει ο κόσμος».

Για τις απώλειες του ΠΑΟΚ με τις πρόσφατες μεταγραφές: «Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου αυτό. Σίγουρα έφυγαν κάποια σημαντικά παιδιά, αλλά θα έρθουν άλλα. Πρέπει αυτοί που θα έρθουν να ακούνε τον προπονητή τους, και από την άλλη ο προπονητής να δίνει τα κατάλληλα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του».

Για τον Τζόλη: «Δεν το ξέρω προσωπικά το παιδί, μου φαίνεται πολύ καλός χαρακτήρας. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, με τα πόδια στην γη όμως. Μακάρι να κάνει μεγάλη καριέρα, είναι ένα πολύ καλό προφίλ».

Για το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: «Θα είναι ένα ντέρμπι, μακάρι να μπορούσα να παίξω και εγώ! Εγώ το έχω πει πολλές φορές. Έχω έρθει στην Ελλάδα σε δυο πολύ μεγάλες ομάδες. Και με την μια και με την άλλη έχω περάσει ιδιαίτερες στιγμές. Είμαι 50-50. Είναι δυο δυνατές ομάδες, δεν θέλουν να χάσουν πόντους γιατί ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags