Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους, καλά νέα για τον ελληνικό αθλητισμό - "Νίκησαν" τον κορωνοϊό και παίζουν ξανά μπάλα!
| 2021-02-15 23:14:00

Επιτέλους, καλά νέα για τον ελληνικό αθλητισμό - "Νίκησαν" τον κορωνοϊό και παίζουν ξανά μπάλα!

Sportdog Team
Επιτέλους, καλά νέα για τον ελληνικό αθλητισμό - "Νίκησαν" τον κορωνοϊό και παίζουν ξανά μπάλα!

Με τις προπονήσεις των ομάδων της Football League να έχουν αρχίσει κανονικά, παρά τις δυσκολίες από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, το μόνο που είναι στον… αέρα είναι η ημερομηνία που οι 20 ομάδες θα μπορέσουν να κάνουν… σέντρα.

Έτσι στις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (15/2), άπαντες συμφώνησαν πως προτεινόμενη ημερομηνία  έναρξης του πρωταθλήματος προτείνεται η 28η Μαρτίου, σε κάτι που όμως θα πρέπει να συμφωνήσει και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Στα υπόλοιπα θέματα των δύο συναντήσεων οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν τόσο για τα τηλεοπτικά, όσα και για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να τηρηθεί πολύ αυστηρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags