Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Μπάμπα κόντρα στη Λαμία
| 2021-02-19 19:23:00

Ετοιμάζει έκπληξη ο Γκαρσία - Ποιον ρίχνει στα... βαθιά κόντρα στη Λαμία!

Sportdog Team
Ετοιμάζει έκπληξη ο Γκαρσία - Ποιον ρίχνει στα... βαθιά κόντρα στη Λαμία!

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει την Κυριακή (21/2) το μεσημέρι, είτε ως βασικός στην ενδεκάδα της νέας του ομάδας, είτε ως αλλαγή κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, ο Γκανέζος πλάγιος αμυντικός Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον «Δικέφαλο» υπό μορφή δανεισμού από την Τσέλσι πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Μπάμπα προπονείται το τελευταίο δεκαπενθήμερο με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

H απουσία του Αντελίνο Βιερίνια, λόγω κίτρινων καρτών στο παιχνίδι της Κυριακής (21/2) δίνει το περιθώριο να χρησιμοποιηθεί είτε ο Νορβηγός Νίλσεν Περέιρα είτε ο Ραχμάν Μπάμπα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αποφασίζει σχετικά μετά την αυριανή προπόνηση.

Ο ουρουγουανός τεχνικός εκτός από την απουσία του Πορτογάλου αρχηγού, έχει να καλύψει και τις θέσεις των απόντων Χοσέ Κρέσπο και Ίνγκε Ίνγκασον, που θα λείψουν από το μεθαυριανό παιχνίδι και υποχρεωτικά τις θέσεις αυτές θα καταλάβουν ο έμπειρος Φερνάντο Βαρέλα και ο νεαρός Γιάννης Μιχαηλίδης. Εναλλακτική εφεδρική λύση στο κέντρο της άμυνας δεν υπάρχει, αφού ούτε ο Μιχαϊ υπάρχει στο παρουσιολόγιο της ομάδας μετά τον πολύχρονο τραυματισμό του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags