Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος – Κωστής Ραπτόπουλος: Όλη η αλήθεια για ΠΑΟΚ
| 2021-02-22 20:15:00

Αποκάλυψη Ραπτόπουλου για Μπέο στον ΠΑΟΚ! Όλη η αλήθεια: "Πουλάει και έρχεται" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αποκάλυψη Ραπτόπουλου για Μπέο στον ΠΑΟΚ! Όλη η αλήθεια: "Πουλάει και έρχεται" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αχιλλέας Μπέος – Κωστής Ραπτόπουλος: Η ένδειξη στον φωτεινό πίνακα του Πανθεσσαλικού στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά.

Στα μάτριξ του σταδίου εμφανίστηκε μήνυμα που ανέφερε: «Σε αγαπώ καραφλό βέλος».

Όπως αναφέρει το marmita-sports.gr, το μήνυμα ήταν του ευχαριστώ του Αχιλλέα Μπέου στον Κωστή Ραπτόπουλο.

Ο λόγος; Ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφέρθηκε σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Δήμαρχο Βόλου και εκείνος με την σειρά του, τον ευχαρίστησε για τα λεγόμενα του με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο.

Ο ποδοσφαιρικός αναλυτής είχε σχολιάσει στην εκπομπή του τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από το Γιώργο Μπούζο στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ότι ο Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τον συνεργάτη του τελευταίου, Ντίνο Διαμαντόπουλο. Η παρουσία του δημιούργησε συνειρμούς μετά και όσα είχε πει ο ίδιος περί πιθανής εμπλοκής του στα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραπτόπουλος ρωτήθηκε σε livestream εκπομπή για το κανάλι του από τον συνεργάτη του, Βασίλη Χατζηνάκο, ο οποίος του έθεσε το ζήτημα με πλαγιομετωπική σπόντα. Αν είχε γίνει μία αντίστοιχη επίσκεψη Καρυπίδη στον Μαρινάκη τί θα γινόταν, αναρωτήθηκε ο βοηθός του Ραπ, ο οποίος είναι γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα.

Αφού απάντησε και αυτός με ντρίπλα ο Ραπτόπουλος δήλωσε: «Ο Μπέος πουλάει τον Βόλο και έρχεται παράγοντας στον ΠΑΟΚ. Προφανώς θα αναλάβει στο αγωνιστικό κομμάτι σαν μάνατζερ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags