Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαλντάμες: Αυτόν τον παίκτη «κοιτάει» ο ΠΑΟΚ - Πρόκειται για θέση που... καίγεται ο Πάμπλο Γκαρσία
| 2021-04-05 22:21:00

Αυτόν τον παίκτη «κοιτάει» ο ΠΑΟΚ - Πρόκειται για θέση που... καίγεται ο Πάμπλο Γκαρσία

Sportdog Team
Αυτόν τον παίκτη «κοιτάει» ο ΠΑΟΚ - Πρόκειται για θέση που... καίγεται ο Πάμπλο Γκαρσία

Μπορεί ο "δικέφαλος του Βορρά" να μην τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Μάλιστα η θέση που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής μας αποκαλύπτει ότι μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης κοιτάζει να... ευχαριστήσει τον Ουρουγουανό τεχνικό.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαλντάμες: Έχοντας σαν δεδομένο ότι η φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος του οι πάντες αρχίζουν να στρέφουν την προσοχή τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στο ίδιο μήκος... κύματος κινούνται και οι άνθρωποι του "δικεφάλου του Βορρά" που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή ενδιαφέρεται μαζί με την Ουντινέζε για τον 24χρονο μέσο της Βελέζ.

Μάλιστα το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι, με τους Αργεντίνους να θέλουν αρχικά να τον κρατήσουν στο Σάρσφιλντ, έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης, με τον ίδιο να ζητάει χρόνο. "Η Βέλεζ έχει προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά ο Πάμπλο προτιμά να καθυστερήσει την απάντησή του γιατί θέλει να εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του", ανέφερε ο ατζέντης του Γκαλντάμες, Λεονάρντο Ροντρίγκες.

Να τονίσουμε ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαλντάμες, αγωνίζεται στη Βελέζ από 2018 έχοντας καταγράψει 51 συμμετοχές, με δύο γκολ και μια ασίστ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags