Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπρούνο Τσιρίλο: Ατάκες... φωτιά από Τσιρίλο για ΠΑΟΚ - Άρης - "Πλάτη" σε Σαββίδη - Γκαρσία
| 2021-04-21 18:32:00

Ατάκες... φωτιά από Τσιρίλο για ΠΑΟΚ - Άρης - "Πλάτη" σε Σαββίδη - Γκαρσία

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Τσιρίλο για ΠΑΟΚ - Άρης - "Πλάτη" σε Σαββίδη - Γκαρσία

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Ιταλός αμυντικός του "δικεφάλου του Βορρά" για ντέρμπι της πόλης. Παράλληλα αναφέρθηκε για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ πήρε θέση και για την προσπάθεια που έγινε να δημιουργηθεί η European Super League

ΠΑΟΚ - Μπρούνο Τσιρίλο: Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metrosport 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο παλαίμαχος άσος και νυν ατζέντης. Ο Ιταλός μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που γίνεται την Τετάρτη, ενώ μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αρχικά για τις εμπειρίες του σε ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Είχα σκοράρει απέναντι στον Άρη σε παιχνίδι play-off και σίγουρα δίνουν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλά παιχνίδια καθώς βρίσκονται οι κορυφαίες ομάδες και περιμένω ένα καλό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εγώ πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι έχει μία ιστορία και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είδαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ενώ σήμερα είναι ένα άλλο παιχνίδι και ο Πάμπλο ενδεχομένως να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του".

Για τη διάταξη του Δικεφάλου: "Με τα τρία στόπερ μία ομάδα είναι πιο συμπαγής και εγώ θα επέλεγα να αγωνιστώ με τρία στόπερ σήμερα αλλά αυτά από έξω γιατί ο Πάμπλο ξέρει καλύτερα. Ο ίδιος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής και το δείχνει. Αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και αποτελεί έναν όμορφο αγώνα και ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει τα πάντα για να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου. Περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι καθώς και οι δύο σύλλογοι τα πηγαίνουν πολύ καλά φέτος".

Για τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία: "Μέχρι σήμερα εγώ πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο κάθε ομάδα να κάνει όλα τα παιχνίδια στο 9 και έπειτα από πολλά χρόνια βλέπουμε τον Άρη να κάνει τέτοια χρονιά και να βγάζει τέτοια σταθερότητα ενώ ο ΠΑΟΚ παλεύει να φτάσει δεύτερος και αν τα καταφέρει θα πούμε ότι έχει γίνει μία πολύ καλή χρονιά. Όπως έχω δει τα πράγματα από την εποχή του Ιβάν Σαββίδη, έχει γίνει ένα πρότζεκτ και όπως είδαμε κέρδισε τίτλους με μία βάση 3-4 ετών. Με τον Γκαρσία θέλουν να κάνουν το ίδιο γιατί πάνω στον ένα χρόνο δουλειάς δεν μπορεί να δείξει αυτό που θέλει και τώρα αρχίζει να το βρίσκει".
Για την κλειστή λίγκα των 12: "Πιστεύω ότι αυτό το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν καλό, γιατί το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο και είναι όμορφο όταν για παράδειγμα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Τώρα είναι η ευκαιρία να αλλάξει το ποδόσφαιρο και να μπουν και οι μικρότερες ομάδες", είπε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags