Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην έξοδο ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - Του… έκανε πλάκα ο Παναθηναϊκός!
| 2021-04-22 17:35:00

Στην έξοδο ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - Του… έκανε πλάκα ο Παναθηναϊκός - Ατύχησε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στην έξοδο ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - Του… έκανε πλάκα ο Παναθηναϊκός - Ατύχησε!

Ο προβληματισμός του Μαρτίνς και τα λεφτά που χάνονται. Ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να «κουμπώσει» με την ομάδα και ήδη υπάρχουν σκέψεις ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον ήδη από την Αγγλία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να παίρνει το 101% από τους παίκτες του. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα από αυτά των Τσιμίκα, Μασούρα και Καμαρά δεν θα μπορούσαμε να βρούμε. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις στον... κανόνα.

Μια... εξαίρεση είναι σίγουρα ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη από την Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του ντιλ, κάτι που είναι λογικό από τη στιγμή που και οι δύο είναι ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως και να έχει ο Πορτογάλος χαφ ξεκίνησε τη χρονιά με προβλήματα τραυματισμού και δείχνει να μη μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του. Πάντως, είναι και άτυχος, καθώς Καμαρά και Μπουχαλάκης κάνουν χρονιές... καριέρας, ενώ και ο Εμβιλά είναι ο ποιοτικότερος χαφ της Σούπερ Λιγκ.  Κοινώς, το περιθώριο για να καθιερωθεί είναι... αρκετά... μικρό. Παρόλα αυτά δεν έχει πάρει και λίγες ευκαιρίες. 

Στο πρωτάθλημα, στην κανονική διάρκεια, ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα σε 4 ματς, ενώ σε 8 εξ αυτών πέρασε ως αλλαγή. Το πιο κρίσιμο ματς στο οποίο τον εμπιστεύθηκε ο Μαρτίνς ήταν και αυτό στο οποίο ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με 2-1. 

Εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Εμβιλά και τρύπωσε στην ενδεκάδα, ωστόσο στα 90΄ που χρησιμοποιήθηκε δεν φάνηκε καθόλου και ήταν ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών της ομάδας του, μιας και ο Σανκαρέ είχε κυριαρχήσει σε εκείνη την αναμέτρηση. Το ματς με τον Αστέρα ήταν και το πρώτο που αγωνίστηκε στα φετινά πλέι οφ, μιας και μέχρι εκείνο το σημείο μετρούσε 4 σερί ματς χωρίς να παίξει ούτε ένα λεπτό. Όμως, δεν φάνηκε να αξιοποιεί ξανά την ευκαιρία και όλα δείχνουν πως είναι από τα πρώτα φαβορί για να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι. Ούτως η άλλως η αξία του (1.6 εκατ. ευρώ) δείχνει ότι δεν υπάρχει και ιδιαίτερη... ουσία στο να επενδύσει η ομάδα του Πειραιά πάνω του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση ο Ντρέγκερ… του έφταιγε ο επόπτης - Ασταμάτητος ο Κάιπερς - Μεγάλη μαγκιά Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags