Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ψήνει" μεγάλο deal ο Σαββίδης - Παίρνει με... ψίχουλα κορυφαίο άσο των 12 εκατομμυρίων!
| 2021-04-29 23:11:00

"Ψήνει" μεγάλο deal ο Σαββίδης - Παίρνει με... ψίχουλα κορυφαίο άσο των 12 εκατομμυρίων!

"Ψήνει" μεγάλο deal ο Σαββίδης - Παίρνει με... ψίχουλα κορυφαίο άσο των 12 εκατομμυρίων!

Ετοιμάζεται συμφωνία που θα ενθουσιάσει τους ΠΑΟΚτσήδες με παίκτη που κάνει τη διαφορά. Τον θέλει οπωσδήποτε ο Γκαρσία, θα του κάνει το... χατήρι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ: Πολλές φορές οι πιο αθόρυβες μεταγραφές εξελίσσονται και στις πιο ουσιαστικές. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της φετινής χρονιάς θα λέγαμε πως είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος ήρθε στις 30 Γενάρη ως δανεικός από την Τσέλσι και έχει καταφέρει βήμα βήμα να γίνει αναντικατάστατος στον φετινό ΠΑΟΚ.

Ουσιααστικά από την ώρα που αποκτήθηκε και ξεκίνησε να παίζει δεν έχει χάσει παιχνίδι, παρ' ότι χρειάστηκε περίπου 2 εβδομάδες να καθιερωθεί. Κάπως έτσι μετράει 13 συνεχόμενα ματς, ενώ στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν πραγματικά... απολαυστικός για τον προπονητή του. Τακτικά τήρησε κατά γράμμα ότ του ζήτησε ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ έδειξε πως μπορεί να αποδώσει και επιθετικά, καθώς έβγαλε την τελική ασίστ στον Κριμέντσικ για το 1-1.

Οι καλές του εμφανίσεις έχουν ως αποτέλεσμα να αναμένεται να γίνει προσπάθεια να παραμείνει περαιτέρω στην ομάδα. Μπορεί κάποτε να άξιζε 12 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον η αξία του έχει πέσει στα 2.4 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2022 και είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να ανανεώσει στην αγγλική ομάδα, αφού δεν είχε κάνει το... μπαμ. Άρα ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να τον αποκτήσει σε τιμή... ευκαιρίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ ο Γκαρσία, το έχει πάρει χαμπάρι ο Χιμένεθ - Τους εξέθεσε ο... Τόργκελε και ο κοντοπ@@ος!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags