Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, τον... χρυσώνει ο Ιβάν - Έχασε 3 εκατ. ευρώ
| 2021-05-03 16:00:00

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, τον... χρυσώνει ο Ιβάν - Έχασε 3 εκατ. ευρώ

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα, τον... χρυσώνει ο Ιβάν - Έχασε 3 εκατ. ευρώ

Πρόκειται για όνομα που θα ενθουσιάσει την Τούμπα και θα δώσει, σαφέστατα, έξτρα ποιότητα στο ρόστερ του Πάμπλο Γκαρσία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο διεθνής άσος, η πτώση της χρηματιστηριακής του αξίας και η μεγάλη επιθυμία του Σαββίδη να τον φέρει πίσω.

ΠΑΟΚ: Ένας από τους Έλληνες διεθνείς που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Σταφυλίδης. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας μπακ είχε μπει στα πιτς τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ματς της χώρας με το Κόσοβο, καθώς είχε χτυπήσει στον ώμο του και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην δράση.

Πάντως, ο Σταφυλίδης πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει εκ νέου στα γήπεδα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν και από το πως θα πάνε τα πράγματα για την Χόφενχαϊμ, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Μπουντεσλίγκα, όπου πολύ δύσκολα θα πέσει κατηγορία.

Ο τραυματισμός του 27χρονου μπακ έχει ρίξει αρκετά και την αξία του, καθώς από τα 4.5 εκατ. ευρώ πλέον αυτή ανέρχεται στα 1.7 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται να πέσει και άλλο μέχρι να επιστρέψει στο 100%.

Όσον αφορά το μέλλον του όλα είναι ανοικτά, καθώς πάντα θα υπάρχει και η προοπτική του επαναπατρισμού για χάρη του ΠΑΟΚ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2023. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που η οικογένεια Σαββίδη θα… περιμένει και πάντα θα προσπαθεί να τον ντύσει και πάλι στα ασπρόμαυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό - Το "κόλπο" με Γιαννούλη - Μεγάλο "λάθος" Τσιμίκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags