Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρελαμένος" ξένος άσος του ΠΑΟΚ για την κούπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-24 07:00:00

"Τρελαμένος" ξένος άσος του ΠΑΟΚ για την κούπα - Τα... σκάει για μεταγραφή ο Σαββίδης!

Sportdog Team
"Τρελαμένος" ξένος άσος του ΠΑΟΚ για την κούπα - Τα... σκάει για μεταγραφή ο Σαββίδης!

Φοβερές ατάκες από ξένο παίκτη του Δικεφάλου, που δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά δείχνει να έχει "δεθεί" ήδη με τον Δικέφαλο. Τι δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Σε πελάγη ενθουσιασμού και ευτυχίας ζουν από χθες το βράδυ (22/05) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και μεταξύ αυτών ο Γκανέζος Ραχμάν Μπάμπα. 

Με τη σημαία της χώρας του τυλιγμένος ο αφρικανός ποδοσφαιριστής γεύτηκε την μεγάλη χαρά της κατάκτησης του κυπέλλου, που ανοίγει πλέον το δρόμο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο», αρκεί, βέβαια, να επέλθει συμφωνία και με την Τσέλσι από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός.

Ο άσος του ΠΑΟΚ ανέβασε μία φωτογραφία του στα social media, έχοντας αγκαλιά το τρόπαιο και έγραψε: «Αυτό είναι για όσους έχουν χάσει το χαμόγελο τους. Συνεχίστε και θα το βρείτε κάποια στιγμή. Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

Από σήμερα θα αρχίσουν κιόλας οι διαπραγματεύσεις με την βρετανική ομάδα, είτε για τον περαιτέρω δανεισμό του, είτε για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αν και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ υψηλό κασέ, κάτι που δεν διευκολύνει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ που θέλει να τον κρατήσει για τη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags