Facebook Pixel Απίστευτη κατρακύλα ΠΑΟ - Έχασε μεταγραφικό στόχο - Δεν φαντάζεστε σε ποια ομάδα πήγε
| 2021-06-02 16:27:00

Απίστευτη κατρακύλα ΠΑΟ - Έχασε μεταγραφικό στόχο - Δεν φαντάζεστε σε ποια ομάδα πήγε

Sportdog Team
Απίστευτη κατρακύλα ΠΑΟ - Έχασε μεταγραφικό στόχο - Δεν φαντάζεστε σε ποια ομάδα πήγε

Είναι φανερό πια ότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει πολύ την αίγλη που είχε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια, τόσο αγωνιστικά, όπου μετράει αρκετές σεζόν χωρίς συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και χωρίς τίτλους, όσο και εξωαγωνιστικά μιας και δυσκολεύεται να κλείσει μια μεταγραφή που παλιότερα θα ήταν... δεδομένη

Παναθηναϊκός - Τορνίκε Οκριασβίλι: Ο Γεωργιανός ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τους Πράσινους, μιας και άρεσε πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως φαίνεται ότι δεν πρόκειται να βρεθεί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια όπου πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ήθελε να κινηθεί για την απόκτηση του Τορνίκε Οκριασβίλι, μιας και οι εντυπώσεις από την θητεία του στην Κύπρο ήταν πολύ καλές, όμως οι πρωταθλητές της Μεγαλόνησου κινήθηκαν τάχιστα και κατάφεραν και τον έκλεισαν άμεσα και ίσως και την Τετάρτη (2/6) υπογράψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags