Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Θα πέσουν τα τσιμέντα στον ΠΑΟΚ - Τα "σκάει" ο Ιβάν - "Έχει προταθεί ο Μπουφόν - Είναι θετικός"
| 2021-06-03 17:33:00

Θα πέσουν τα τσιμέντα στον ΠΑΟΚ - Τα "σκάει" ο Ιβάν - "Έχει προταθεί ο Μπουφόν - Είναι θετικός"

Sportdog Team
Θα πέσουν τα τσιμέντα στον ΠΑΟΚ - Τα "σκάει" ο Ιβάν - "Έχει προταθεί ο Μπουφόν - Είναι θετικός"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να είπε στη συνέντευξη τύπου ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" δεν χρειάζεται ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα, όμως η υπόθεση του Ιταλού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και σίγουρα αν υπάρξει... γάμος θα αλλάξει η άποψη του Ρουμάνου.

ΠΑΟΚ - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του "δικεφάλου του Βορρά", Μλάντεν Φούρτουλα όπου έριξε... βόμβα για την υπόθεση του Ιταλού τερματοφύλακα.

"Πριν λίγο καιρό ήταν εδώ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ και τον βοήθησε ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι δύο ομάδες, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, είναι που θα παλέψουν το πρωτάθλημα. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Πασχαλάκης τους τελευταίους έξι μήνες πήγε πολύ καλά. Αν απλοποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού του, δεν προσπαθεί να τα κάνει θεαματικά και δεν ασχολείται με τα... μαλλιά του, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι άκακο παιδί. Όταν τον είχα δει στα Γιάννινα απόρησα πως δεν είχε κάνει καριέρα. Έχει όρεξη για δουλειά και προσόντα. Είναι, επίσης, σημαντικό να καθοδηγεί ήρεμα την ομάδα. Είναι στην καλύτερη ηλικία. 

Εδώ ο Μπουφόν, τον οποίο δεν σας κρύβω ότι τον πρότεινα για τον ΠΑΟΚ τώρα, παίζει ακόμη. Είναι φοβερό παιδί, θα βοηθούσε τους νέους παίκτες. Είναι και άλλες ομάδες στο παιχνίδι, όπως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα. Ο μάνατζέρ του λέει ότι θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Σε 2-3 χρόνια όταν κρεμάσει τα παπούτσια του μπορεί να αναλάβει πόστο. Μακάρι να δω τον ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με μεγάλα σωματεία".

Για το αν θα ήθελε να ξαναδεί στον ΠΑΟΚ τους Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς: "Διαφωνώ. Ο Μπίσεσβαρ πείτε μου όταν ήταν 30 μπορούσε να βγάλει έναν αγώνα όπως πρέπει; Δεν μπορείς να βγάλεις έναν παίκτη για δέκα λεπτά και να τον ξαναβάλεις. Δεν είναι χάντμπολ. Για τον Πρίγιοβιτς θα διαφωνήσω σε ένα πράγμα. Είναι ανάλογα τι ποδόσφαιρο θα παίξεις, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλα τα συστήματα.

Αλλά όταν έχεις από πλάγια καλούς ποδοσφαιριστές μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε καλά δικά μας παιδιά. Υπάρχουν και καλοί παίκτες 23-24 ετών που μπορείς να πάρεις. Αλλά ειλικρινά εγώ θα βασιζόμουν στη φουρνιά του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να έχεις μέσο όρο ηλικίας πάνω από 30. Τον Μπίσεσβαρ μπορείς να τον πουλήσεις πουθενά;", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags