Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες από Έλληνα παίκτη - "Κοιμάμαι και ξυπνάω με στόχο να παίξω στον ΠΑΟΚ"
| 2021-06-09 00:02:00

Τρομερές ατάκες από Έλληνα παίκτη - "Κοιμάμαι και ξυπνάω με στόχο να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από Έλληνα παίκτη - "Κοιμάμαι και ξυπνάω με στόχο να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Σίγουρα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πολλούς ένθερμους οπαδούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον πλανήτη, όμως όταν κάποιος εν ενεργεία παίκτης δηλώνει ότι ζει για να αγωνιστεί στους Ασπρόμαυρους, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν από το όριο της απλής αγάπης για την ομάδα

ΠΑΟΚ - Μάριος Τσαούσης: Στην εκπομπή του Metropolis 95.5 "Στη Σέντρα", μίλησε ο Έλληνας παίκτης που αγωνίζεται στην Σπάρτακ Τρνάβα, ώς δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας την... τρέλα που έχει για να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.

"Η σεζόν τέλειωσε τυπικά αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές δουλεύουν έξτρα πριν την προετοιμασία για να είναι στο καλύτερο επίπεδο. Χρειάζονται και οι διακοπές να αποφορτιστεί το σώμα και το μυαλό. Πρέπει να τα συνδυάσεις".

Αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: "Βρίσκομαι σε αναμονή, δεν έχω μιλήσει ακόμα. Περιμένω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για να ξέρω και εγώ τι θα κάνω τη νέα σεζόν".

Για την παρουσία του στη Σλοβακία με τη Σπάρτακ Τρνάβα: "Έκανα περίπου 15 συμμετοχές, ικανοποιημένος δεν είμαι ποτέ. Μετά τα Χριστούγεννα άλλαξε ο προπονητής και δεν έπαιζα τόσο, δεν ξέρω γιατί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω μόνο θετικά από αυτή τη σεζόν. Αισθάνομαι πιο ώριμος. Όταν είσαι ένα χρόνο μόνος στο εξωτερικό είναι δύσκολο, ωριμάζεις και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος".

Αν αισθάνεται έτοιμος να διεκδικήσει θέση στον ΠΑΟΚ: "Γι αυτό δουλεύω. Με αυτό κοιμάμαι και ξυπνάω. Είναι δύσκολο να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα ήθελα να κάνω την προσπάθεια. Αισθάνομαι πάντα έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία".

Για τον Ραχμάν Μπάμπα: "Τον ήξερα και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης με ποιότητα που μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Έδειξε τα χαρακτηριστικά του όσο αγωνίστηκε και μπορεί να βοηθήσει και τον νέο προπονητή αν μείνει στην ομάδα".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: "Με τον Λουτσέσκου έκανα πολλές προπονήσεις ήμουν για αρκετό καιρό, περίπου 1-2 μήνες, αλλά ήμουν 16-17 ετών. Είναι πολύ κάλος προπονητής το απέδειξε και στην προηγούμενη θητεία του. Δουλεύει πολύ καλά τακτικά, είναι ισχυρή προσωπικότητα και ξέρει να κρατά την ισορροπία στα αποδυτήρια. Τον έχω σε εκτίμηση. Τον Πάμπλο Γκαρσία τον είχα χρόνια στις ακαδημίες. Μίλησα μαζί του μέσω μιας βιντεοκλήσης με τον Τσιγγάρα, ήταν δίπλα του στους πανηγυρισμούς του Κυπέλλου".

Για τους Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα που παίζουν στην πρώτη ομάδα: "Είναι δέος για εμένα να βλέπω τους φίλους μου να παίζουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ που το ονειρευόμασταν. Ζηλεύω με την καλή έννοια, είμαι περήφανος για αυτούς και εύχομαι να πάνε πολύ ψηλά στην καριέρα τους γιατί το αξίζουν", είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Μάριος Τσαούσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags