Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πανικός! Πρώην ΠΑΟΚτζής θέλει τοπ παίκτη του Ολυμπιακού στην ομάδα του - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης
| 2021-06-10 00:15:00

Πανικός! Πρώην ΠΑΟΚτσής θέλει τοπ παίκτη του Ολυμπιακού στην ομάδα του - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Πανικός! Πρώην ΠΑΟΚτσής θέλει τοπ παίκτη του Ολυμπιακού στην ομάδα του - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Η κόντρα μεταξύ των Ερυθρολεύκων και του Δικεφάλου του Βορρά μάλλον θα ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα μιας και οι δύο σύλλογοι εμπλέκονται σε σενάρια μεταγραφών που μπορούν να προκαλέσουν "σεισμό" στο ελληνικό ποδοσφαιρικό σκηνικό.

Ολυμπιακός: Πανικό στο ελληνικό σκηνικό φέρνει νέο ρεπορτάζ της A bola σύμφωνα με το οποίο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ζήτησε από τους ανθρώπους της Πόρτο να φέρουν στο σύλλογο τον άσο των Ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει 15 εκατομμύρια ένα χρόνο πριν, όμως την φετινή μεταγραφική περίοδο τα ποσά θα είναι χαμηλότερα. 

Ο έμπειρος αμυντικός είναι προσωπική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού μιας και θεωρεί ότι μπορεί να είναι ο ηγέτης της Πόρτο για τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα γίνεται αναφορά στην ειδική νομοθεσία που υπάρχει στην χώρα για τους Πορτογάλους εργαζομένους, η οποία μειώνει σημαντικά την φορολογία και θα είναι προς όφελος του ποδοσφαιριστή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο "έγραψε" 44 συμμετοχές την φετινή σεζόν, έχοντας ένα γκολ, ενώ ο άσος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Ρίο Άβε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags