Facebook Pixel Tζιανλουίτζι Μπουφόν - Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Μπουφόν - Υπογράφει για δύο χρόνια - "Φωτιά" στον Ολυμπιακό
| 2021-06-14 15:35:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπουφόν - Υπογράφει για δύο χρόνια - "Φωτιά" στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Μπουφόν - Υπογράφει για δύο χρόνια - "Φωτιά" στον Ολυμπιακό

Ο Ιταλός γκολκίπερ πήρε την απόφασή του σχετικά με την επόμενη ομάδα του, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Τι αναφέρει δημοσίευμα και τι θα γίνει άμεσα...
 

Ο Tζιανλουίτζι Μπουφόν είπε «ναι» στον Αμερικανό πρόεδρο της Πάρμα, Κάιλ Κράουζε. Όπως έκανε γνωστό η RAI, ο 43χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές (μεταξύ Φέρτε ντέι Μάρμι και ΗΠΑ), απάντησε θετικά στην πρόταση της ιταλικής ομάδας και επιστρέφει για να φορέσει τη φανέλα της, 26 χρόνια μετά το ντεμπούτο του με τον Νέβιο Σκάλα.

Κάνοντας έτσι μία επιλογή καρδιάς, προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο του ως παίκτης, ο Μπουφόν θα υπογράψει διετές συμβόλαιο για να παίξει στην Serie B, με στόχο να φέρει την αγαπημένη ομάδα του στην Serie A.

Πριν ακολουθήσει, ίσως, το... μονοπάτι της προπονητικής με τη Γιουβέντους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Tuttosport, επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας και μετά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το Δεκέμβριο του 2022.

«Η Μπαρτσελόνα τον γοήτευσε, αλλά θα ήταν δεύτερος και έτσι θα μπορούσε να μείνει στη Γιουβέντους. Απόρριψε τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας, επειδή θα ήταν πολύ μακριά από την οικογένειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags