Facebook Pixel Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Τρελάθηκε με Εθνική Ιταλίας! Θέλει να είναι παρών στο Μουντιάλ
| 2021-06-18 10:37:00

Τρελάθηκε ο Μπουφόν με Εθνική Ιταλίας! Θέλει να είναι παρών στο Μουντιάλ

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Μπουφόν με Εθνική Ιταλίας! Θέλει να είναι παρών στο Μουντιάλ

Ο στόχος του Τζίτζι η επιστροφή στους Ατζούρι.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Τί και εάν έχει πατήσει τα 43 και οδεύει προς τα 44; Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραμένει ακμαιότατος και ορεξάτος για ποδόσφαιρο. Το αποδεικνύει αυτό η μεταγραφή του στην Πάρμα.

Μάλιστα ο «Τζίτζι» έθεσε υψηλό στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Εθνική Ιταλίας. Ο Μπουφόν, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από το «Ενιο Ταρντίνι» το 1995, σε ηλικία μόλις 17 ετών, και έμεινε εκεί ως το 2001, όταν και μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, δήλωσε πως στοχεύει να παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν δηλαδή θα είναι 45 ετών!

«Θέλω να παίξω για δύο ακόμη χρόνια και να είμαι στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Τρελό όνειρο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά», τόνισε ο θρυλικός Ιταλός πορτιέρε.

Σημειωτέον, ότι η Πάρμα υποβιβάστηκε από τη Serie A. Έτσι ο Μπουφόν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν θα είναι πάντως η πρώτη συμμετοχή του στη Serie B, όπου έπαιξε και τη σεζόν 2006-07 με τη Γιουβέντους, όταν η τελευταία υποβιβάστηκε λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags